LPG- lymfedrenasje ledende behandling for figurforming

LPG er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje.

Hva gjør en Endermologi behandling:

  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
  • Øker blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, som igjen stimulerer til cellefornying og fjerning av døde hudceller
  • Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning
  • Forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.
  • Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.
  • Viser til svært gode resultater både helse- og skjønnhetsmessig. I tillegg er behandlingen svært behaglig.

Endermologi er effektiv på flere områder:

– fysiske problemer forårsaket av ulike sirkulasjons forstyrrelser, som muskelverk, spenningshodepine, vondt i ledd, stivhet, ødem.

– muskel-og ledd sykdommer

– Idrettsskader

– Fibromyalgi

– Brystkreft opererte med hevelse i armene pga dårlig lymfesirkulasjon

Hvor mange behandlinger trengs?

Resultater vil sees etter 5-6 behandlinegr. For et optimalt og varig resultat anbefaler vi et behandlingsprogram på 15 behandlinger.

Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger.

Cellulitter

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater. Flere av verdens ledende plastikkirurger rapportere dette.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen kan også behandles for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

Er det gunstig med endermologi etter liposkulptur / fettsuging, bukplastikk og ansiktsløft?

En stund etter liposkuptur anbefales gjerne Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives letter ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Mange studier av plastikkirurger verden over viser at man får et bedre resultat og at huden leges fortere vist man kombinerer Endermologi med liposkulptur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende. Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling?

Ca 4 uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.