Juvederm

Ansiktshuden er svært viktig for utseendet. En myk, ungdommelig hud med mye glød ser sunnere og friskere ut. Spenstigere hud på halsen og i utrigningen. Mykere, penere hender. Hendene avslører mye om alderen din. Nå kan du få vidunderlige myke og pene hender igjen.

Juvederm fremhever skjønnheten hos enhver kvinne. Ta det første steget mot et vakrere utseende. En gel-serie med myk konsistens. Gelen injiseres for å gjenskape volum, fylle fine linjer, rynker og folder og redefinere leppene. Den myke konsistensen skyldes den avanserte sammensetningen.

Juvederm ULTRA 2

brukes for å behandle fine linjer, spesielt overflatiske linjer og fine linjer rundt øynene.

Juvederm ULTRA 3

glatter ut middels og dype rynker,f.eks mellom nesen og munnvikene.

Juvederm ULTRA 4

har enda større volumøkende effekt. Den virker på de dypeste folder og linjer, og kan forbedre ansiktskonturen.

Juvederm ULTRA SMILE

– redefinerer amorbuen og linjene opp mot nesen
– kan forbedre leppekonturen, slik at den blir mer markert
– gir fyldigere lepper, et symmetrisk og balansert utseende
– kan redusere rynker i munnvikene

Juvederm ULTRA SMILE er spesielt beregnet på leppene og munnområdet,kan brukes for å øke leppenes volum,redefinere leppeformen og behandle vertikale linjer og rynker i munnvikene. I motsetning til andre fillere er ikke Juvederm ULTRA SMILE et granulat. Det vil si at injeksjonsvæsken lett flyter inn i det behandlede området. Dette skaper et mykt og naturlig utseende, og gjør også at leppene kjennes glatte og naturlige ved berøring. Fordi leppene er så sensitive, er Juvederm ULTRA smile laget ekstra skånsom.

Juvederm HYDRATE

Gjenoppretter hudens naturlige spenst og glød ved å tilføre fuktighet i dybden. En forutsetning for at huden skal beholde spenst og elastisitet og se myk og undommelig ut, er at den får tilført tilstreekkelig med fuktighet. Huden inneholder et viktig fuktighetsgivende stoff- hyaluronsyre-som forhindrer at den tørker ut. Men etter hvert som årene går,synker det naturlige nivået av hyaluronsyre slik at huden kan se glansløs ogh rynkete ut, og kan kjennes stram og ru. Juvederm HYDRATE er en klinisk testet behandling som på effektivt vis gjenoppretter hyaluronsyrenivået i huden, slik at den får tilbake sin natutlige glød. Den injiseres rett under hudens overflate og øker nivået av fuktighet, spenst og elastisitet.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!