Siste nytt

Øyelokk kan bli tunge.

 

 

 

 

 

 

 

Øyelokk kan bli tunge og gi følelse av tretthet og tyngde over øynene .

Mange av våre pasienter søker behandling fordi de føler seg trøtte på grunn av et uopplagt blikk. De forteller om tyngdefølelse i pannen og at de  anstrenger panneområdet for å holde  blikket åpent. Dette fører ofte til hodepine, og noen forteller om hyppigere migreneanfall.

Et overskudd av hud i øvre øyelokk kan gi ansiktet et trøtt utrykk og kan medføre fysiske hinder for synet.

Poser og løs hud over  – og under øynene kommer med alderen. Med tiden mister huden en del av sin naturlige elastisitet. Dette kan medføre et overskudd av hud og utbuling av fettvev som kan gi hengende øyelokk og poser under øynene. Tilstanden kan være arvelig. En øyelokkoperasjon bidrar til at huden rundt øyene strammes opp og du vil få et mer opplagt og yngre uttrykk. Operasjonen tar ikke lang tid, den utføres med fin kirurgi av lege med lang erfaring. Klinikk Haugesund tilbyr operasjon av øyelokk med laserkirurgi.

 

Vi ønsker at sluttresultatet skal være det kunden ønsket seg. Ut fra en vurdering vil en kunne få en ærlig og god tilbake melding for hvordan operasjonen vil gi resultater for hver enket. Vi er alle forskjellige og trenger derfor alle individuelle vurderinger.

 

Hos enkelte vil en se at huden i panne har mistet sin naturlige elastisitet og har seget nedover. Øyebrynet siger nedover og gir et tyngre inntrykk rundt øyepartiet.

Øyebrynene har endret fasong, og ofte er «øyebrynshalen» kommet nedenfor kanten på øyehulen. Det er viktig å vurdere helheten av problematikken, ettersom isolert fokusering på det ene kan resultere i et utilfredsstillende resultat. Noen ganger vil øyelokksoperasjon være det riktige inngrepet, andre ganger kan et panneløft eller øyebrynsløft være aktuelt – eller for noen begge deler. Vi kan behandle øyebrynsløft med ny metode, trådløft.

 

Du er velkommen til å bestille time for uforpliktende konsultasjon og individuell vurdering av ditt behov.