Siste nytt

Tunge øyelokk – årsaker og løsninger

Mange opplever at deres øyelokk føles tunge, noe som kan føre til en følelse av konstant tretthet og tyngde over øynene.

Mange av våre pasienter oppsøker oss og forteller om et konstant uopplagt utseende. De beskriver en tyngdefølelse i pannen, som om de anstrenger seg for å holde øynene åpne. Dette kan resultere i hodepine, og noen rapporterer om økende migreneanfall. Overflødig hud på øvre øyelokk kan gi ansiktet et permanent trøtt preg og kan også begrense synsfeltet.

Med alderen kan både poser og overskuddshud over og under øynene oppstå. Dette skyldes en reduksjon i hudens naturlige elastisitet, noe som kan føre til hengende øyelokk og poser. Arvelige faktorer kan også spille en rolle. En øyelokkoperasjon kan bidra til å stramme opp huden rundt øynene, gjenopprette et mer ungdommelig og opplagt utseende. Inngrepet er effektivt, utført av erfarne kirurger med presisjon ved Klinikk Haugesund.

Vår målsetting er å sikre at du oppnår det resultatet du ønsker. Basert på en grundig vurdering gir vi ærlige tilbakemeldinger om forventede resultater, da hver enkelt pasient er unik og krever skreddersydd behandling.

Hos enkelte vil en se at huden i panne har mistet sin naturlige elastisitet og har seget nedover. Dette kan endre hele dynamikken rundt øyeområdet. Øyebrynene har endret fasong, og ofte er «øyebrynshalen» kommet nedenfor kanten på øyehulen. Det er viktig å vurdere helheten av problematikken, ettersom isolert fokusering på det ene kan resultere i et utilfredsstillende resultat. Noen ganger vil øyelokksoperasjon være det riktige inngrepet, andre ganger kan et panneløft eller øyebrynsløft være aktuelt – eller for noen begge deler. Vi tilbyr også trådløft som en alternativ metode.

Du er velkommen til å bestille time for uforpliktende konsultasjon og individuell vurdering av ditt behov.