Mage / Buk

shutterstock_169102835

Mage:

Det er ikke alltid mulig å få en flat mage bare ved å slanke seg eller ved fysisk trening. Det kan være flere årsaker til dette, for eksempel at det er for mye hud etter slanking eller graviditet. Men det er andre måter å løse problemet på. Vår kirurg vil være behjelpelige med å velge hvilket alternativ som er best for deg.

Mange har fettansamlinger på magen, ofte i kombinasjon med hudfolder.  Dette er ofte et problem etter flere fødsler eller slanking.For noen blir det en personlig belastning ,kanskje tør en ikke gå i bar overkropp på stranden, klær passer ikke, osv.  Hudfolder kan også føre til fysiske problemer  som fuktighet og eksemdannelse i hudfoldene.  Har man hudfolder eller hud med lite elastisitet (strekkmerker)anbefaler ofte kirurgen at man kombinere inngrepet med å fjerne hud og underhudsfett.

 

Inngrepet:
Vi har knyttet til oss professor Pavel Brychta, en av Europas ledende plastikkirurger. Han har spesialisert seg på en rekke ulike plastisk kirurgiske inngrep både i ansiktet og på kroppen.  Sammen med vårt norske team av sykepleiere og leger vil  professor Brychtas team passe på at du blir ivaretatt gjennom hele prosessen fra konsultasjon til operert og fornøyd.

Etter inngrepet:
Etter de fleste plastisk kirurgiske inngrep overnatter du i operasjonsområdet med sykepleiere og leger rundt deg første natten.  Lengden på rekonvalesens vil variere med størrelsen på inngrepet, men dette vil vi gå grundig igjennom med deg på konsultasjonstimene. Kommer du reisende kan vi tilby overnatting på et av hotellene i sentrum som vi har avtale med.

Operasjonstype og priser fra:
Priser avhenger av både størrelse og type inngrep.  Du vil få en fast pris å forholde deg til etter konsultasjon er gjennomført. Vi tilbyr også finansiering gjennom DNB.

Gratis konsultasjon:
Vi har lang erfaring i å vurdere og gi råd om inngrep. Vi tilbyr konsultasjonstimer hos våre sykepleier i Haugesund. Vi setter også opp konsultasjoner med kirurgen. Bor du langt vekke, kan vi tilby konsultasjoner over mail/telefon.  I løpet av denne konsultasjonen får du god tid til å stille spørsmål.

For gratis og uforpliktende konsultasjon eller om du har spørsmål:  Kontakt oss i dag, ring telefon 52708510 eller skriv noen ord i skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mu

  • Podio - CRM done right