Om oss

Dr. Ragnhild og Joanna

Vår klinikk er dedikert til å tilby deg toppmoderne behandlinger innen hudpleie, lymfedrenasje (LPG), stamcelleterapi og kosmetiske behandlinger. Vi tror på kraften i et harmonisk velvære, der både kropp og sinn er i balanse. Ved å fremme indre og ytre velvære, skapes en atmosfære av glede og positiv energi som hjelper deg med å føle deg fantastisk, både innvendig og utvendig.

Vi tilbyr et bredt spekter av hudpleiebehandlinger som tar sikte på å revitalisere og forbedre hudens helse og utseende. Våre profesjonelle hudpleiere bruker kun de beste produktene og teknikkene for å tilpasse behandlingene etter dine unike hudbehov. Enten du ønsker en foryngende ansiktsbehandling, aknebehandling, hudforyngelse eller generell hudpleie, vil våre spesialister hjelpe deg med å oppnå en strålende, sunn og feilfri hud som vil gi deg glede og selvtillit.

LPG er en anerkjent teknologi for kroppsforming og cellulittbehandling. Ved hjelp av avanserte apparater og spesialiserte teknikker, jobber våre terapeuter målrettet for å forbedre kroppens konturer og struktur. Enten du ønsker å tone og stramme opp, redusere cellulitter eller forbedre lymfedrenasje, kan vi skreddersy en behandlingsplan som passer dine individuelle behov. Med LPG vil du oppleve økt kroppsbilde og økt velvære som vil gi deg glede og selvtillit i hverdagen.

Stamcelleterapi er en revolusjonerende behandlingsmetode som bruker kroppens egne stamceller til å regenerere og reparere skadet vev. Vår erfarne lege og spesialiserte terapeuter er dedikerte til å gi deg den beste omsorgen og veiledningen gjennom denne prosessen. Med stamcelleterapi kan vi hjelpe deg med å forbedre hudkvaliteten, redusere arrdannelse og fremme helbredelse på cellulært nivå. Vårt mål er å gi deg et friskt og ungdommelig utseende som vil øke selvtilliten din og gi deg en strålende glød.

Vi har spesialisert oss på laser- og lysbehandlinger og med fem ulike laser- og lysmaskiner tilbyr vi markedets mest avanserte og effektive metoder for behandling av medisinske og kosmetiske plager.

Ansvarlig lege, Dr. Ragnhild Stuve, er medlem av Norsk forening for otorhinolaryngologi, hode- og halskirurgi og Den Norske Legeforening.

Ta det første skrittet mot en strålende helse og velvære i dag ved å kontakte oss for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du finner oss her:

Klinikk Haugesund
Frakkagjerdvegen 121
5563 Førresfjorden
Telefon 52 70 85 10
Telefaks 52 70 85 11

resepsjon@klinikk-haugesund.no