Estetisk hudbehandling

Behandling med Obagi NU-derm og Obagi Blå peel er en medisinsk hudbehandling og utføres kun i klinikker med ansvarlig lege og med spesialutdannet personell som er skolert i metoden.

Dr. Obagi Nu-Derm-serien er et komplett kremprogram for gjenoppbygging av huden din. Målet er å skape en naturlig sunn og frisk hud. Bak konseptet står en av USAs fremste dermatologer, Dr. Zein E. Obagi.

Av alle markedets hudpleieprodukter, viser medisinsk forskning at kun kremer med A-vitaminsyre er i stand til å trenge ned i dermis (lærhuden) og påvirke produksjon av støttevevsubstansen. Noe som igjen påvirker cellenes vannhusholdning og stimulerer den intracellulære væskebalansen. Ingen andre kremer, heller ikke fruktsyrebehandlinger har vist seg å ha noen effekt i de dypere lagene av huden.

Obagi NU-DERM systemet forsterker A-vitaminsyre-terapi med spesialutviklede renseprodukter og kremer. For maksimal effekt forenes blekende hydroquinone, med exfolierende syrer(AHA). NU-DERM kan brukes på ulike hudtyper og hudproblemer. Forandringene skjer på cellenivå, og resultatene har vist seg å overgå, ikke bare eksisterende metoder, men også pasientenes mest optimistiske forventninger.

OBAGI BLÅ PEEL – En sikker vei til sunn hud
Behandlingen gir utmerkede resultater ved behandling av små rynker, linjer og mindre arr. Likeledes er den effektiv mot slapp og uren hud, pigmentflekker og hjelper mot store porer i huden.

Blå Peel kan foretas på ansikt, hals, bryst, armer og hender. Obagi BLÅ PEEL innledes alltid med minimum 6 ukers Obagi NU-DERM program. Ved å stimulere nydannelse av huden blir den maksimalt mottakelig for BLÅ PEEL behandling. Selve peelingen foretas hos spesialist, hvor den kontrollerbare dybdeeffekten tilpasses pasientens hudtype og behov. Det aktive stoffet er TCA, trikloreddiksyre, som blandes med en blå krembase bestående av blant annet et planteekstrakt (Saponin 272), bidrar til å bremse eddiksyreeffekten på huden. Dette gir spesialisten maksimal dybdekontroll for å kunne trenge eksakt ned til de hudlag som skal repareres. Behandlingen gir en brennende, sviende følelse i huden, og denne lindres evt med smertestillende medikamenter hvis dette synes nødvendig. Rekonvalesenstiden er ca 5-7 dager.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!

Priser:

Obagi kremprogram (-Clear) kr 3380,-
Obagi Bluepeel kr 7000,- per behandling