Øyebryn

Mange kvinner sliter med for tynne bryn, enten det kommer av hårtap, napping eller annet. Dette kan for mange oppleves som skjemmende og tidkrevende, ettersom de må bruke tid på å forme brynene sine med sminke hver dag.

I lengre tider har kosmetisk tatovering vært det alternativet kvinner har brukt for å få tilstrekkelig farge og form på øyebrynene. Men nå tilbyr Klinikk Haugesund en behandling som gir nye perfekte øyebryn. Behandlingen består av å transplantere fine hårsekker fra et giverområde bak på hode med spesielle mikrokirurgiske instrument. Deretter formes hårene og settes tett sammen til øyebryn. Det etterlates ingen arr og teknikken som blir benyttet etterligner hårets egen naturlige vekst. Resultatet blir nye perfekte øyebryn!

Det blir gitt lokalbedøvelse og behandlingen tar 2-3 timer. En kan gå på jobb dagen etterpå, og det er ingen rekonvalesenstid.

Vi utfører også transplantasjon for å få naturlig hodehår tilbake, les mer om dette HER

 

øyeFor gratis og uforpliktende konsultasjon eller om du har spørsmål:  Kontakt oss i dag, ring telefon 52 70 85 10 eller skriv noen ord i skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig. Vi tar også konsultasjon via bilder og Skype.

  • A webform by Podio