Siste nytt

Slik kan du unngå at huden blir tørr og irritert utover høsten

Høsten er her og bringer med seg større temperaturforskjeller og tørt inneklima. Temperaturforskjeller, kombinert med tørr inneluft, er en påkjenning på huden og man kan fort miste den fuktigheten som finnes naturlig i huden. Resultatet er en hud som kan føles uttørket, stram og etter hvert flassende og irritert. Dette bidrar til at det kan oppstå små sprekker i hudbarrieren som gjør den mer mottakelig for bakterier og betennelser.

Stamceller gir en naturlig hudbehandling

Stamcellebehandling som hudpleie er en naturlig tilnærming som styrker huden fra innsiden og gir en fantastisk glød. Ved hjelp av dine egne stamceller kan du oppleve en nydannelse av friske hudceller som bidrar til reparasjon av skader og aldersforandringer. Denne behandlingen stimulerer også produksjonen av elastiske fibre, øker mengden elastin og kollagen i huden, og styrker hudens naturlige barriere.

En av de bemerkelsesverdige effektene av stamcellebehandling er økt fuktighet og glød i huden. Dette oppnås ved å forbedre hydreringen inne i hudcellene, og resultatene er ofte synlige allerede etter én behandling. Imidlertid anbefales det vanligvis en kur på 2-3 behandlinger for å oppnå optimal effekt, spesielt for personer med solskader og pigmentforandringer.

I tillegg til å vurdere stamcellebehandling, er det også flere måter å ivareta huden din om høsten. Sørg for å opprettholde riktig hydrering ved å drikke tilstrekkelig med vann og bruke en god fuktighetskrem. Unngå å ta for lange og varme dusjer, da dette kan fjerne hudens naturlige oljer. Bruk også solbeskyttelse, selv om sommeren er over, da UV-stråler kan påvirke huden året rundt.