Brystkirurgi

vennerBryst kan forandres kirurgisk på mange måter. De kan gjøres større, mindre, løftes eller eventuelt etter brystkreft, rekonstrueres. Det er viktig at du har realistiske forventninger til sluttresultatet. Det vil påvirkes av brystenes størrelse, form, hudkvalitet og variasjoner i vekt etter operasjonen. Kirurgens erfaring og vurdering sammen med deg er vesentlig for at du skal bli fornøyd. En brystoperasjon skal være en veloverveid beslutning, ingen impulshandling.

Vi utfører følgende operasjoner innen brystkirurgi:

Vi har knyttet til oss professor Pavel Brychta, en av Europas ledende plastikkirurger. Han har spesialisert seg på en rekke ulike plastikk kirurgiske inngrep både i ansiktet og på kroppen.  Sammen med vårt norske team av sykepleiere og leger vil  prof. Brychtas team passe på at du blir ivaretatt gjennom hele prosessen fra konsultasjon til gjennomført operasjon og etterkontroller.

.

Vi har lang erfaring i å vurdere og gi råd om inngrep. Vi tilbyr gratis konsultasjonstimer hos vår sykepleier i Haugesund. Vi tar også konsultasjoner over mail/telefon.  I løpet av denne konsultasjonen får du god tid til å stille spørsmål.

 

  • Podio - CRM done right