Hår­transplantasjon

Hårtap hos menn er svært vanlig, men kan også forekomme hos kvinner. Hele 95% av alle voksne menn mister håret i større eller mindre grad.

Single Hair Replacement Surgery (SHR) er den beste behandling som finnes på markedet mot hårtap. Behandlingen er smertefri og utføres av lege med lang erfaring. Du får ditt eget hår som vokser, og behandlingen gir et svært naturlig resultat.

Vi har gleden av å presentere en forbedret utgave av SHR – Single Hair Replacement:

  • Bred kompetanse
  • Størrelsen på donorområdet blir avgjort på bakgrunn av antall graft pr cm2
  • Mikrokirurgisk inngrep, dvs at all oppskjæring av graft skjer under mikroskop
  • Hårene kan plantes enda tettere enn tidligere, dette gjør at resultatet blir mer naturlig
  • Selve hårlinjen er forbedret, den legges nå mer ujevnt enn tidligere og derav blir resultatet mer naturlig
  • Pasienten opplever at det blir mindre skorper enn før og såret leges snarere
  • Pasienten slipper å bruke bandasje/hette etter inngrepet
  • Pasienten trenger ikke lenger faste, men kan spise en god frokost før inngrepet og det vil også bli servert lunsj i løpet av operasjonsdagen
  • Pasienten kan se på tv under inngrepet

Vi utfører også transplantasjon av øyenbryn, les mer om dette HER

Les om Kenneth Almås som fikk utført hårtransplantasjon med SHR-metoden her!

hartaz

Operasjonen:
Hud til transplantatene tas fra bakhode, donorområdet. Deretter lages små hull, enten med laser eller små stanser, i området der transplantatene skal settes. Man begynner alltid fortil på hode. Inngrepet varer 6-8 timerlange perioder hvor pasienten er fri fra behandlingen, da man driver transplantatpreparing. Pasienten er da fri til å lese eller se en video. Behandlingen er smertefri. Avhengig av pasientens ønske og grad av hårtap kan vi utføre 3 transplantasjonsseanser. Ved hver hårtransplantasjon flyttes fra 1000 til 2000 hår.
Vi får kunder fra hele landet, normalt kan man reise tur/retur på samme dag. Vi har også egne hotellavtaler i Haugesund om man skulle ønske å bli over til neste dag.

Årsak:
Arvelige faktorer er viktigste årsak til hårtap. Hårene vokser fra en hårsekk i huden. Hver enkelt hårsekk har sin egen nedarvede kode. Hårsekkene, spesielt i panne og isseregionen, blir påvirket av det mannlige kjønnshormonet androgen. Den nedarvede kode i disse hårsekkene gjør at veksten opphører i en viss alder under hormonpåvirkning. Andre hårrøtter, først og fremst i tinningen og i bakhoderegionen, lar seg ikke påvirke fordi de er annerledes kodet. Ved transplantasjno er disse hårøttene som flyttes til de bare områdene, og de vil her fortsette å vokse. Med dagens mikro- og mini teknikk som kalles SHR, Single Hair Replacement Surgery, inneholder hvert transplantat kun 1-3 hår. Dette gir et svært naturlig resultat. Det er en stor forbedring fra tidligere transplantasjonsteknikker og kan ikke sammenlignes med disse.

Etter inngrepet:
Unngå fysiske anstrengelser i 10-12 dager etter inngrepet. De første 3-4 dagene kan man observere noe hevelse i pannen og ned i neseroten. Det tar fra 3-6 måneder til håret vokser ut, og før vi vurderer et behov for ny transplantasjon. Heretter kan du glede deg over ditt eget hår som vokser og må klippes. Last ned brosjyre til venstre for å lese mer om hva man bør forberede før og etter inngrepet.

Operasjonstype og priser fra:
Priser avhenger av hvor stort område som skal transplanteres, vi kan gi en antydning etter at bildene er vurdert. Vi tilbyr også finansiering gjennom DNB.

Gratis konsultasjon:
Vi har lang erfaring i å vurdere mulige transplantasjonskandidater og tilbyr konsultasjonstimer i Haugesund, Bergen, Stavanger og andre byer. Vi tar også konsultasjoner over Skype/telefon.  I løpet av denne konsultasjonen får du god tid til å stille spørsmål, i tillegg blir donorområdet i bakhodet din blir vurdert. For å komme igang med vurderingen kan det være lurt å sende oss et bilde.

Er du interessert i å høre mer om hårtransplantasjon? Fyll ut skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg!

 

  • A webform by Podio