Photofacial

Photofacial er en fantastisk behandlingsmetode som ikke etterlater tegn på at huden nettopp er behandlet.

Dette er forskjellig fra dypere CO2 laserbehandlinger for hudskader og rynker. Disse krever 7-10 dager helningstid. Dette gjør Photofacial til en uvurderlig behandlingsform for enhver travel kvinne og mann som ønsker å fjerne rynker, få en jevn pigmentering og oppnå en hud uten rødhet/sprengte blodkar.

Behandlingen foregår ved at maskinen sender ut et intenst pulserende lys (IPL). Effekten av behandlingen er basert på at det uønskede fargestoffet i huden og fargestoffet i blodårene absorberer lysengergien og omdanner den til varme. Varmen lager en skadevirkning i det ønskede området, som starter en prosess hvor fargeforandringen/blodåren tilbakedannes. Varmevirkningen fra maskinen øker også nydannelse av bindevevsfibre og elastiske fibre, elastin og collagen. Dette bedrer hudkvaliteten og fjerner små linjer og rynker. Behandlingen kan utføres på både kvinner og menn. Den er effektiv til bruk på ansikt, hals og bryst.

Hvem kan behandles?
Behandlingen kan utføres på både kvinner og menn. Den er effektiv til bruk på ansikt, hals og bryst. Ved denne type behandling vil der være restriksjoner mot soling før og etter behandling. Dette vil du få informasjon om ved første besøk i klinikken.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?
Antall behandlinger kan variere fra person til person. Ofte er det nok med 4-6 behandlinger.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!