Siste nytt

Vinteren er nådeløs mot huden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinteren er nådeløs mot huden

Det er mange som elsker vinteren og er mye ute i kald og frisk luft, ofte kan det også være mye vind. Det er alltid veldig å komme inn i varmen foran peisen etter en aktiv dag ute.

Store temperaturforskjeller og tørt inneklima er en påkjenning på huden, og man mister fort den fuktigheten som finnes naturlig i huden. Resultatet er en hud som føles uttørket, stram og etter hvert flassende og irritert. Dette bidrar til at det kan oppstå små sprekker i hudbarrieren med sårhet, irritasjon og etterhvert også sprengte blodkar.

Husk å ta vare på huden din  slik at den kan holde seg sunn, frisk og strålende  også når du er i kulda.

Den vanlige fuktighetskremen din alene vil kanskje ikke være nok gjennom vinteren. Vi anbefaler  å legge til ekstra beskyttende produkter med aktive  og nærende egenskaper  som beskyttende kuldekremer om vinteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinteren er nådeløs mot huden, -men med små knep kan du beskytte huden effektivt og også reparere skader i huden din.

Du er velkommen til behandlinger på Klinikk Haugesund med hyaluronsyre boosting av tørr vinterhud. Hyaluronsyre er en naturlig komponent som finnes i huden og som fungerer som en svamp for å holde på hudens naturlige fuktighet. Hyaluronsyrenivået avtar etter hvert som vi blir eldre,  men vi kan tilføre huden ekstra hyaluronsyre for å gjenopprette hudens  naturlige fukt, spenst og glød.

Vi tilbyr også mesoterapi som er en vitamin boosting. Mesoterapi virker i tillegg antioksyderende mot frie radikaler.

Har du forresten prøvd naturens egen vekstfaktor behandling eller stamcelleterapi?

Stamcelleterai, også kalt PRP, har regenererende egenskaper. Det er helt fantastisk effektivt for å reparere skader i hud.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.