Siste nytt

PRP stamcelle behandling

Fremtidens hudbehandling – allerede nå!

Dine egne stamceller er den ideelle behandlingen for å få en ung hud.

Bedre hud med stamceller

Stamceller er hvilende celler som blir aktivert når miljøet rundt dem forandres. Stamceller er en unik type celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen. Stamcellene blir høstet fra ditt eget fettvev, alt av fett og fettceller fjernes, og stamceller omgitt av naturlig støttevev gjenstår. Dette sprøytes inn i huden som en «skin booster» – helt uten kirurgi.
Bilderesultater for hudpleie

Umiddelbar effekt

Hudbehandling med stamceller gir en umiddelbar effekt, men den tydeligste effekten kommer i løpet av 1-2 måneder. Stamcellene forvandles til «nyfødte» hudceller, og du får en yngre hud. Huden blir tykkere og mer elastisk – alt som kjennetegner en sunn og frisk hud. Verken hudkremer, laser eller peeling kan gi tilsvarende resultat. Klinikk Haugesund har svært god erfaring med denne behandlingen.
PRP (Platelet Rich Plasma)

Dette kan behandlingen gjøre for deg:

·       Redusere linjer og rynker
·       Gi jevnere hudfarge
·       Redusere porer
·       Redusere arr
·       Regenerere huden
·       Få sår til å gro
·       Stimulere benvekst
·       Forebygge hårtap og få hår til å vokse tilbake
·       Redusere strekkmerker
·       Redusere solskader i hud
·       Redusere poser under øyne

Slik foregår behandlingen

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker sitt eget blod. Man tar en blodprøve der man skiller ut stamcellene. Deretter injiseres dette i det aktuelle området man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling som også er svært populær blant kjendisene i Hollywood.
Etter at man har fått injisert stamcellene i de aktuelle behandlingsområdene, brukes en micro-needling-rulle over området, slik at det lages mikroskopiske hull i huden. Deretter masserer man inn resterende mengde (ca 2 ml.) med stamceller i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom stamceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter cirka tre måneder.

Passer behandlingen for alle?

Metoden gir ingen form for allergisk reaksjon, og alle over 18 år kan behandles. De eneste gruppene vi ikke behandler er gravide og blødere.
Kontakt Klinikk Haugesund i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil man være litt rød og hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel etter de første 24 timene, men ved sjeldne anledninger kan det vare lenger og vil forsvinne etter rundt 48 timer. Man kan bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen, og Arncia salve i etterkant for å redusere faren for eventuelle blåmerker. For å redusere oppståtte blåmerker kan man bruke kremen Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen.

Hvor mange behandlinger

Det anbefales 1-3 behandlinger i året, dette avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.

Langtidseffekten av behandlingen

Behandlingseffekten er langtidsvarende. Etter et optimalt behandlingsopplegg hvor man har fått et ønsket resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatet vedlikeholdt.
Ved mer spørsmå: Kontakt Klinikk Haugesund