Siste nytt

Veien mot en smalere midje

Motivasjon

Det er ikke lett å finne motivasjonen til et nytt kosthold og mer aktivitet som skal være til vekttap. Noen ganger trenger en hjelp for å komme over «dørstokken». For mange vil det være flere år som en har lagd vaner på, og når disse skal endres, trenges det tid for å la endringen bli en naturlig del av hverdagen. Klinikk Haugesund tilbyr derfor å hjelpe å se helheten med å jevnlig ha vektkontroller og samtaler for å kunne holde den nye livsstilen i live.

Det å gå ned i vekt kan være en vanskelig for enkelte, steget over «dørstokken» kan være lang. Kosthold, trening og kontroll over målinger kan hjelpe kampen mot kiloene.

Hos Klinikk Haugesund har vi et tilbud hvor en jobber i team for å hjelpe deg til målet ditt. Ved å bruke våre tjenester og kompetanse til å ha samtale om kosthold, motivasjon, vektkontroll, blodprøver og LPG  vil en kunne se et godt resultat på en vektnedgang.  Vi vil følge deg på veien mot din nye hverdag og ha jevnlige samtaler for veiledning og motivasjonsbygging.

Ernæring

Ernæring er grunnsteinen for god helse. Det finnes så mange ernæringsråd på nettet og i media, men det finnes ikke en oppskrift som passer alle. Kostholdet må være individuelt tilpasset. Hva spiser du? Er det noe med maten du spiser som gir deg problemer?

Et kosthold er individuelt for hver enkelt og hva som passer inn i vår hverdag. Ved å ta en blodprøve vil en kunne kartlegge behovet for ulike vitaminer og mineraler. Klinikk Haugesund kan hjelpe med å veilede i rett kosthold retning som passer deg, du kan få en blodprøve for å se om kroppen mangler nødvendige næringsstoffer.

 

Detox

Leveren er kroppens viktigste avgiftningssystem, og det er ikke tvil om at systemet settes på prøve gjennom de ulike giftstoffene vi får i oss både fra miljøet og det vi spiser, drikker eller trekker inn. Jo flere toksiner leveren må behandle, jo mer enzymer kreves det, og jo mer stresset og sliten blir leveren.

I tillegg til at leveren må bryte ned giftstoffer vi får i oss, må den også bryte ned de toksinene som kroppen produserer, det være seg hormoner, døde celler og bakterier.

For å få kroppens avgiftningssystem til å fungere optimalt så er vi avhengig av å få i oss nok næringsrik mat som inneholder rikelig med vitaminer, mineraler og aktive enzymer. Den maten som dekker disse behovene er grønnsaker, bær og nøtter, samt noe frukt.

Vi på Klinikk Haugesund har god erfaring med lymfedrenasje, LPG. Ved hjelp av massasje hjelper vi kroppens eget rensesystem ved å øke lymfedrenasjen. Denne formen for detox er en naturlig prosess, uten tilførsel av ulike helsekosttilskudd.

 

LPG

LPG entomologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv for ulike muskel og skjelettet plager. Det er også velegnet til behandling av arr. Denne behandlingen er en god behandling for å gi buster for en vektnedgang.

LPG er en effektiv og unik massasje metode som bygger på samme prinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Denne behandlingen viser til gode resultater og vi har daglig kunder som kommer for å ta vare på seg selv ved hjelp av LPG behandling.

Vi  hatt gleden av å følge opp en av våre kunder med før og etter bilder.

«Jeg har alltid vært generelt aktiv og i god form med mye energi overskudd i hverdagene. Kroppen min har vært slank, men med former og jeg har vært fornøyd. De siste årene når jeg har gått fra å være ungdom til ung kvinne har jeg merket at kroppen ikke er som før. Jeg legger på meg raskere og har ikke den energien i hverdagen som jeg tidligere alltid har pleid å ha. Ikke nok med det så kom Koronaviruset og alt ble satt på pause. Jeg la på meg en del og ingen av buksene mine passet lengre. Jeg begynte å fokusere mer på trening og å spise mer sunn mat. Selv om jeg gjorde alt «riktig» gikk jeg ikke ned i vekt. Jeg hadde hørt om LPG behandling fra en venninne som tidligere hadde hatt svært god effekt så jeg bestemte meg for å teste denne behandlingen ut. Til alt annet er jeg svært skeptisk på om slik faktisk fungerer. Etter kun 3 behandlinger begynte jeg å først å føle en forskjell. Jeg fikk mer energi og overskudd. Etter behandling nr 5 tok vi mål og der viser det at jeg har gått ned 5 cm rundt midjen, 3 cm rundt nedre magen og 2,5 cm rundt hoftene. I tillegg gikk jeg ned 4 kilo.»