Siste nytt

Tre tips for å ta vare på huden om vinteren

Store temperaturforskjeller og tørt inneklima er en påkjenning for huden. Om vinteren mister du fort den fuktigheten som finnes naturlig i huden. Resultatet er en hud som føles uttørket, stram og som etter hvert blir flassende og irritert. Dette bidrar til at det kan oppstå små sprekker i hudbarrieren med sårhet, irritasjon og sprengte blodkar.

Den vanlige fuktighetskremen din alene vil kanskje ikke være nok gjennom vinteren. Vi anbefaler å legge til ekstra beskyttende produkter med aktive og nærende egenskaper, som beskyttende kuldekremer om vinteren. Vinteren er nådeløs mot huden, men med små grep kan du beskytte huden effektivt og også reparere skader i huden din.

Tre behandlinger som styrker huden din

1 – Hyaluronsyre er en naturlig komponent som finnes i huden og som fungerer som en svamp for å holde på hudens naturlige fuktighet. Hyaluronsyrenivået avtar etter hvert som vi blir eldre, men vi kan tilføre huden ekstra hyaluronsyre for å gjenopprette hudens naturlige fukt, spenst og glød.

2 – Mesoterapi er en vitamin-boosting. Mesoterapi virker i tillegg antioksyderende mot frie radikaler.

3 – Naturens egen vekstfaktor behandling, Stamcelleterapi, også kalt PRP, har regenererende egenskaper. Det er fantastisk effektivt for å reparere skader i hud.