Siste nytt

VISSTE DU AT..stamceller reverserer aldringstegn? 

Dine egne stamceller reverserer aldringstegn  og gir en frisk og sunn hud.

Hudbehandling med egne stamceller er en NATURLIG veg til sunn og frisk hud. Huden styrkes fra innsiden og behandlingen gir huden en fantastisk glød.

Stamcellene stimulerer til nydannelse av friske, nye hudceller som fremmer reparasjon av skader og aldersforandringer. Hudcellene stimuleres til å  produsere  nye elastiske fibre og mengden elastin og collagen i huden øker.

Hudbarrieren styrkes og huden bevarer sin naturlige  fukt ved å bevare god hydrering inne i hudcellene.

Vi har sett svært god effekt ved stamcellebehandling på tørr og slapp hud  hud med  solskader og hud med pigmentforandringer.

Effekt med økt fukt og glød vises etter 1 behandling, men det anbefales  en kur på ytterligere 2-3 som kur ved  solskader og behov for reparasjon.

 

Slik kan du unngå at huden blir tørr og irritert utover høst og vinteren.

 

Høsten er her  med større temperaturforskjeller og tørt inneklima. Vi glemmer ofte å ta vare på huden.

Temperaturforskjeller, kombinert med tørr inneluft, er en påkjenning på huden og man mister fort den fuktigheten som finnes naturlig i huden. Resultatet er en hud som fort  føles uttørket, stram og etter hvert flassende og irritert. Dette bidrar til at det kan oppstå små sprekker i hudbarrieren som gjør den mer mottakelig for bakterier og betennelser.

 

Stamcelleterapi av huden styrker hudbarrieren  og bedrer hydrering av hudcellene. Dette hindrer  og lindrer  irritasjon , rødhet og eksemdannelse i hud.