Siste nytt

Trådløft – gir et naturlig løft og strammer opp huden

Hva er Trådløft?

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.

Hvordan gjøres det?

Teknikkene går ut på at man trer en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden igjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med én gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Fra 1-12 måneder etter behandlingen vil trådene påvirke huden. Full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen.
Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Bivirkninger med trådløft

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker og/eller litt hevelse noen dager.

Man skal til etterkontroll etter 3-5 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen.

Trådløft er en ny innovativ behandlingsform - Essens Dagspa as

Forholdsregler i forbindelse med behandlingen

Blodfortynnende
– 3 dager uten blodfortynnende i forkant av behandling
– Kan starte opp med blodfortynnende samme dag etter behandling

Ro
– Lite ansiktsmimikk i 14 dager

– Ligg mest mulig, og ligg på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på side
– Unngå trening de første to ukene

– Ett døgn med plaster etter inngrep

– Unngå sminke de første 1-3 dagene
– Ikke skrubbe øyebryn eller panne, ikke ta på innstikksted

Free Floating:
Brukes i kinn og på hals for å gi løft, og revitaliserende effekt. Disse trådene plasseres i huden ved hjelp av hule nåler og holdes på plass av mothakene. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 månder. Effekten vil vare 3-5 år.

Brukes for løft av øyebryn, kjevelinje og hals. Det er tråder med en nål i hver ende som gjør at man kan få jevne og symmetriske resultater. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

Anchorage:
Brukes ved ansiktsløft. Tråden kommer med en nål for innføring i den ene enden og en nål for feste i den andre (anker). Mothakene her går i en enkelt retning og feste av trådene vil gi et umiddelbart og langvarig løft av huden. Ved Anchorage festes trådene samlet i et område nær tinningen, skjult av håret. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

iNeedle:
Løsningen ved dobbelthake eller løs hud på halsen. Her er det to nåler i hver sin ende av en tråd med mothaker som går i begge retninger. Trådene legges i et nettverk for å gi støtte og løft. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.