Siste nytt

Tråder som løfter vevet flere år tilbake

Kirurgiske tråder som løfter vevet flere år tilbake  – trygt og skånsomt, og med lang varighet.

 

Innovative tråder legges med skånsom teknikk  i underhudsvev og løfter tilbake til ønsket resultat.

Biokompatible materialer som resorberes av vevet uten å etterlate seg avfalls-stoffer. Dette vil si at de kirurgiske trådene er av samme type materiale som sting  som løser seg opp av seg selv, og ikke skal fjernes. Dette kjenner du sikkert til ved bruk ved kirurgiske inngrep på sykehus hvor stingene ikke skal fjernes,- de løser seg opp av seg selv?

Trådene ligger i hud og underhudsvevet og irriterer og stimulerer hudcellene slik at disse blir mer aktive. De kosmetisk kirurgiske trådene stimulerer vevet til nydannelse av nytt og sterkere kollagen, elastin og hyaluronsyre  som resulterer i et sterkere , yngre og  mer spenstig vev.

De kirurgiske trådene ligger i vevet i ca 12 måneder før de løses opp og forsvinner ved naturlig nedbryting og renselse. I mellomtiden er din egen hud og bindevev  blitt sterkere og yngre .   Huden har dannet nye bindevevsdrag  der trådene ble lagt.  Trådene har stimulert til  økt  nydannelse av  kollagen og elastin i huden som vil holde resultatet i opp til 5 år etter behandlingen.

Trådene stimulerer  også til nydannelse av små kapillærer som øker blodsirkulasjon og vitalitet  i området. Dette gir huden et bedret næringsopptak og bedret og friskere hud.

Lang varighet uten invasivt inngrep – ingen arrvevsdannelser eller permanente forandringer.

Det er ditt eget vev som blir yngre og sterkere ved trådløft.