Siste nytt

PRP-stamcelle behandling

 

PRP-stamcelle behandling

Dine egne stamceller reverserer aldringstegn  og gir en frisk og sunn hud.

Hudbehandling med egne stamceller er en NATURLIG veg til sunn og frisk hud. Huden styrkes fra innsiden og behandlingen gir huden en fantastisk glød.

Stamcellene stimulerer til nydannelse av friske, nye hudceller som fremmer reparasjon av skader og aldersforandringer. Hudcellene stimuleres til å  produsere  nye elastiske fibre og mengden elastin og collagen i huden øker.

Hudbarrieren styrkes og huden bevarer sin naturlige  fukt ved å bevare god hydrering inne i hudcellene.

Vi har sett svært god effekt ved stamcellebehandling på tørr og slapp hud  hud med  solskader og hud med pigmentforandringer.

Effekt med økt fukt og glød vises etter 1 behandling, men det anbefales  en kur på ytterligere 2-3 som kur ved  solskader og behov for reparasjon.

PRP behandling på hårtap

Hårsekkene er ikke borte, men har sluttet å produsere hår. Gener, hårprodukter og kosthold vil kunne være faktorer for at hårproduksjon avtar.

Ved PRP behandling vil en stimulere hårsekker til ny vekst og bremser hårtap. Behandlingen vil forsterke håret og gi tykkere hårstrå. Anbefaler 3-4 behandlinger med 4 ukers mellomrom som en hel behandling. Ny behandling et år etterpå anbefales.

Håret kan ikke vaskes første døgnet etter behandling.