Siste nytt

Den perfekte rens for din hudtype

Trenger du hjelp med å finne den perfekte rens til deg? Her gir vi bort våre beste tips og triks om hvordan en god rens skal være og hvor viktig det er å rense huden. Vi gir og bort noen anbefalinger som huden din vil takke deg for senere i livet.

Det går ikke an å få praktisert det nok at en god renserutine er det aller viktigste du gjør for huden din. Det hjelper lite med dyre kremer, serum og andre produkter om ikke en har renset huden godt nok. Virkestoffene i et serum eller en krem har nemlig ingen eller veldig lite virkning på en urenset hud. Dette vil si at en får en mer effekt av dag- og nattkremen om huden er ren. Dette gjelder naturligvis for serum, en ansiktsmaske og generelle målrettede produkter.

Rens om kveldeNy skjønnhetstrend kutter all hudpleie - MinMote.no - Norges ...

Før en legger seg er det viktigste å fjerne all sminke, men også svette, talg og avfallsstoffer. Slik som kroppen restituerer i løpet av natten, har huden som samme oppgave. Ren hud gjør at virkestoffene kan jobbe og en får optimal utnytte av innkjøpte kremer.

Rens om morgningen

Rens om morgningen kan virke meningsløst med tanke på at en tilsynelatende er «ren» i ansiktet, men dette er ikke nødvendigvis riktig. I løpet av natten gnir en seg i ansiktet mot putetrekket som ofte har rester av hårprodukter, talg, svette og avfallsstoffer som har samlet seg gjennom nettene. Med dette så bør en vaske seg om morgningen før en starter en ny dag. Sminken sitter og i tillegg mye bedre på i løpet av dagen når en har fjernet alle døde hudceller fra ansiktet.

Anbefalinger

  • Bruker en sminke er det ekstra viktig å rense huden to ganger på kveldstiden. Første runde med en rens har i oppgave å løse opp og fjerne sminken, mens runde to skal rense huden.
  • Ikke bruk renseservietter å fjerne sminke med! Selv om det står på pakningen at den er skånsom mot huden, stemmer ikke dette. Denne måten å fjerne sminke eller rense ansiktet kan medføre slapp hud, rynker mm. I tillegg så fjerner den ikke sminken i dybden bare overfladisk. Så porene er fremdeles fylle med gamle sminkerester.

Hvilken rens passer deg best?

ZO Gentle Cleanser All Skin Types er en mild renseskum som er laget for å fjerne urenheter og rengjøre porene, for en frisk og ren hud. Utformet for alle hudtyper med antioksiderende, betennelsesdempende og fuktgivende virkning.

ZO Hydrating Cleanser Normal to Dry Skin er en rensekrem som fukter, forfrisker og sikrer kollagenproduksjonen i huden. Rensekremen inneholder pantenol og allantoin som roer ned, reparerer og gjenoppretter huden samtidig som den fjerner døde hudceller.

ZO Exfoliating Cleanser Normal to Oily Skin er en eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Innkapslet vitamin E tilfører fukt under renseprosessen og antioksiderende beskyttelse for en myk og motstandsdyktig hud.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Vi på Klinikk Haugesund hjelper deg med å finne det produktet som passer din hud!

Kontakt oss på Klinikk Haugesund