Siste nytt

Lymfedrenering for helseutfordringer

Lymfedrenering (LPG) hjelper for mye mer enn stramme hud og vektnedgang. Det kan utføres ulike behandlinger som gir økt helsegevinst.

LPG

LPG entomologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv for ulike muskel og skjelettet plager. Det er også velegnet til behandling av arr. Denne behandlingen er en god behandling for å gi buster for en vektnedgang.

LPG er en effektiv og unik massasje metode som bygger på samme prinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Denne behandlingen viser til gode resultater og vi har daglig kunder som kommer for å ta vare på seg selv ved hjelp av LPG behandling.

Smertelindring

Ved å stimulere smertefulle områder med pulserende behandling vil en kunne merke at det vil lette på smertene ved bruk av LPG. Det øker blodsirkulasjon slik at kroppen jobber aktivt med område som er smertefylt.

 

Kunde tilbakemeldinger

«knesmertene blir lettere etter behandlingen»

«Det er mindre belastning på idrettsskaden min etter å bruke LPG»

Lymfene drenerer væsken ut av kroppen. Er effektivt på hovne bein og får kroppen i bevegelse.

 

Kunde tilbakemelding

«Jeg har lavt stoffskifte, LPG hjelper å bra sirkulasjon rundt i hele kroppen. Jeg får mindre hovne bein og har god effekt av denne behandlingen kombinert med medisinering. LPG burde være på resept»