Siste nytt

Leppebehandling med Juvederm

Vi får ofte spørsmål om leppebehandling. Veldig mange er nysgjerrig på denne behandlingen, men vegrer seg på grunn av skrekkeksemplene som ofte blir fremstilt i media.

Ønsker du litt mer volum og fuktighet? Sliter du med tørre lepper?  Her kan du lese om leppebehandlinger med Juvederm.

 

Hva er Juvederm?

Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Juvederm gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig – men ikke permanent effekt. Juvederm kommer i flere varianter, avhengig av område som behandles. Dette gjør det mulig å skreddersy en behandling etter individuelle behov.

Hvordan gjennomføres en behandling?

Før behandlingen setter vi en lokalbedøvelse som gjør behandlingen tilnærmet smertefri. Det er også bedøvelse i filleren som benyttes slik at når under behandlingen vil du oppleve å bli nummen i leppene. Selve injeksjonsbehandlingen tar ca 15-30 minutter.

Behandlingen utføres ved å injisere Juvederm i hud eller lepper, og fordi det ikke er nødvendig med forhåndstesting, tar det under 30 minutter. Resultatet av en leppebehandling er synlig like etter behandlingen, men umiddelbart etter vil leppene være noe hovne, men dette er ikke farlig. Hevelsen varer omtrent 1-2 dager. Etter omtrent en uke kan man forvente å se det endelige resultatet. Juvederm er den trygge og enkle veien til hydrerte og mer fyldige lepper.

Det er svært viktig at leppebehandling med Juvederm fører til et naturlig og flott resultat, og dersom man ønsker mer volum bør dette alltid bygges opp over tid. Vi anbefaler 0,5  – 1 ml ved første behandling.

Ønsker du mer volum?

Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring. Mange er redde for å få store lepper. Dette får man bare dersom man overbehandler leppene sine. Vi er opptatt et naturlig resultat tilpasset ansikt og leppefasong.

Vår lege lang erfaring i å vurdere hva som vil bli best for deg, og skape et balansert og flott resultat.

Har du tørre lepper?

Diskret volumøkning vil gi leppene dine naturlig fylde, og økt mykhet. Sammen med fremheving av leppekanten og amorbuen vil en behandlingen gi dine lepper et hverdagsløft. Nå i vinterhalvåret sliter mange med tørre lepper, mens enkelte sliter med dette året rundt. Behandling med Juvederm vil gi økt fuktighet og stimulerer leppenes egen evne til å produsere fukt. Dette en fin behandling som kan bidra til å bedre fuktighetsbalansen til leppene dine på lengre sikt.

Ønsker du å gi leppene dine en ny glød?

– Hva skjer med leppene våre når vi blir eldre, og hvordan kan vi behandle dette?

Når vi blir eldre mister leppene en del av sin opprinnelige spenst og volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Når vi eldes blir leppekantene mindre tydelig og amorbuen mister noe av spensten. Mange opplever også at munnvikene begynner å henge litt nedover.

En foryngende behandling av leppene er gjerne noe leppevolum, samt fuktighetsbehandling av lepper ved hjelp av en svært myk og tyntflytende filler. Økt markering av leppekant og amorbue, samt en lett heving av munnvikene.

leppecollage

Vår lege har langerfaring med blant annet leppebehandling med Juvederm. Vi hjelper deg med den behandlingen som passer best for deg. Velkommen til oss for en gratis og uforpliktende vurdering.