Siste nytt

Krystallsliping

15965886_10154711077375491_16232124209928462_n

Hva er krystallsliping?

Krystallsliping, eller microdermabrasion, er en type hudsliping. Dette betyr at man sliper ned hudens ytterste lag. Det kan sammenlignes med å slipe en ujevn overflate med et svært fint sandpapir. Ved å slipe bort det ytterste hudlaget, stimuleres gjenoppbyggingen av ny og frisk hud. Denne metoden gir øyeblikkelige synlige resultater.
En lang rekke problemer kan hjelpes med krystallsliping. Behandlingen utføres gjerne for å redusere rynker, men brukes også for å få frem et klarere og friskere utseende og er perfekt for behandling av akne hud.
De døde hudcellene fjernes, og reduserer tykkelsen på overhuden. Prosessen tillater en kontrollert eksfoliering og lar en mykere og friske hud komme frem. Ujevnheter vil dermed motvirkes og fjernes. Vakuum-prosessen i behandlingen stimulerer sirkulasjonen i ansiktet, både lymfesystem og blodsirkulasjon.

– En behandling gir umiddelbart synlige forbedringer.
– Behandler alle typer hudfarger og de fleste hudtyper.
– Reduserer moderate tidlige aldringstegn som furer og linjer.
– Stimulerer collagen/elastinfibrene til økt produksjon.
– Foryngelse av huden med bedre farge, mykhet og muskelbalanse.
– Letter absorbering av andre anbefalte produkter.
– Reduserer porer, renser porer, gjerne sorte prikker og er perfekt for aknehud.
– Meget effektiv ved lett pigmentering i overhuden.
– Perfekt for solskadet hud.
– Gir effektivt lymfedrenering med mildt vakuum.

Krystallsliping er en skånsom metode for å friske opp huden, og til en viss grad redusere overfladiske rynker, akne, solskader, pigmentforandringer, ujevn hudtone, fine linjer og grove porer.

For best effekt?

I begynnelsen er det nødvendig med en serie på 5-8 behandlinger. For å opprettholde oppnådd resultat, må man vedlikeholde omtrent hver tredje måned.

Ønsker du å vite mer om krystallsliping, eller å bestille time? Kontakt oss gjennom vårt kontaktskjema her, eller ring oss på telefon 52 70 85 10, så hjelper vi deg gjerne.