Siste nytt

Krystallsliping

crystal_clear4_1311078785_prev_1383925066Krystallsliping er en av våre mest populære hudbehandlinger. 

Denne behandlingen forbedrer ujevnheter i huden, som grunne akne arr, pigmentforandringer, grovhet, linjer. Den reduserer porer og fjerner sorte prikker. Perfekt for den som har acne-hud og solskader i huden. Mange velger denne behandlingen som forebyggende for ansiktet, da den trener opp musklene. Det er alltid lettere å forbygge enn å reparere. Pga. vakuumet gir den også en lett lymfedrenering.

Hvordan foregår behandlingen

Vi bruker en maskin med vakuum, som ved hjelp av små krystaller fjerner døde hudceller. Krystallene finnes i en fin og en grov variant, slik at det er lett å tilpasse seg kundens ønske og behov. Huden blir renset før behandlingen. Etter behandlingen blir det lagt på en beroligende maske. Når masken er fjernet blir et lagt på et serum og en fuktighetsrik krem. Huden er ekstremt mottagelig for produkter etter en slik behandling.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen

Lymfesystemets aktivitet og micro-sirkulasjonen i overhuden øker, dette fører til cellefornyelse, økt produksjon av kollagen- og elastinfibrer, som igjen fører til at man får en hud med flott glød, spenst og fasthet. De døde hudcellene fjernes mekanisk og reduserer tykkelsen på overhuden. Prosessen tillater en kontrollert eksfoliering og lar en mykere og friskere hud komme frem. Ujevnheter vil dermed motvirkes og fjernes. Behandlingen gir også trening for ansiktsmusklene. Lett lymfedrenering på grunn av vakuumet.

Passer behandlingen alle

Behandlingen kan utføres på både ansikt og kropp og passer nesten alle. Behandlingen kan også kombineres med penslinger for de som ønsker en tøffere behandling.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen er det viktig å ikke eksponere huden for direkte sol, dvs. å sole seg på det behandlede området. Det bør brukes solfaktor med minimum SPF 30 etter behandlingen. Vi anbefaler en kur à 6 behandlinger, med intervaller på 7 – 12 dager. Behandlingen kan også utføres som en enkelt behandling, eksempelvis som en «før den store festen» behandling.

Regelmessig peeling fjerner døde hudceller og fremmer en mer strålende og ungdommelig hud. I likhet med fysisk form trenger huden også et treningsprogram for å være ung og sunn. Ved regelmessig stimulering av blodsirkulasjonen vil det bidra til vedlikehold og dannelse av nytt kollagen og elastin.

De dype linjene som har en tendens til å vises på overleppen (kjent som leppestift linjer og røykere) reagerer positivt på vanlig behandling. Hvis et egnet peeling og stimulerings program følges fra en ung alder, vil huden opprettholde sitt ungdommelige utseende.


• Kan behandle alle typer hudfarger og de fleste hudtyper.
• Reduserer fine linjer og rynker.
• Stimulerer fibernedbrytning og øker reproduksjonen.
• Forbedret struktur, mykhet og muskelbalanse.
• Behandler effektivt et bredt spekter av hudproblemer på både ansikt og kropp.
• Perfekt for hud med åpne porer og svarte prikker.
• Dypere peeling av hud med groper og arr etter akne.
• Reduserer tykkelsen på det øvre hudlaget og effektivt bidrar til å fjerne uønskede pigmentflettene.
• Perfekt for solbrent grov hud.
• Kan brukes til å behandle den meget delikate huden under øynene og bidra til å skape effektiv lymfatisk drenering gjennom den milde støvsugereffekten.

Vi hjelper deg med råd og veiledning for akkurat din hud. Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon.