Siste nytt

Hårtap

Hårtap hos menn er svært vanlig, men kan også forekomme hos kvinner. Hele 95% av alle voksne menn mister håret i større eller mindre grad.

Hårtap er noe mange damer og menn opplever i løpet av livet. Dette kan blant annet skyldes arv, stress, bruk av feil hårprodukter eller graviditet hos damer.

PRP behandling på hårtap

Hårsekkene er ikke borte, men har sluttet å produsere hår. Gener, hårprodukter og kosthold vil kunne være faktorer for at hårproduksjon avtar.

Ved PRP behandling vil en stimulere hårsekker til ny vekst og bremser hårtap. Behandlingen vil forsterke håret og gi tykkere hårstrå. Anbefaler 3-4 behandlinger med 4 ukers mellomrom som en hel behandling. Ny behandling et år etterpå anbefales.

Håret kan ikke vaskes første døgnet etter behandling.

 

Kunde tilbake melding på PRP for hårtap; 

Jeg har har i flere år slitt med håravfall som forverres i perioder med mye stress og påkjenninger.
Jeg har forsøkt ut det meste av både vitaminer og forskjellige hårkurer uten at jeg merket noe bedring.
Etter et Google søk, fant jeg ut at Klinikk Haugesund tilbyr PRP behandling mot hårtap. Jeg bestilte en konsultasjons time hos dr Ragnhild Stuve, der hun forklarte nærmere hva PRP behandling er og hvordan den utføres. Etter konsultasjonen følte jeg meg trygg og bestemte jeg meg for å prøve ut denne behandlingen.
Det tok ikke lang tid før jeg merket en bedring av håravfallet mitt. Jeg mistet mindre hår og håret ble også mer glansfullt og virket sterkere. Jeg ble anbefalt 3 behandlinger, men merket bedring allerede etter to.
Jeg kommer til å fortsette med PRP behandling hos Klinikk Haugesund hver gang jeg merker håravfallet tar seg opp igjen da det er den eneste behandlingen jeg har forsøkt mot håravfall som faktisk virker.
Jeg er glad for at klinikk Haugesund tilbyr denne behandlingen. Det er så vidt jeg kjenner til, ingen andre her lokalt som har dette tilbudet.
Å miste mye hår, kan være enormt belastende og da er det godt at det er noen som kan hjelpe og som er dyktige i sitt fag som dr Ragnhild Stuve og hennes team.
Jeg vil absolutt anbefale PRP behandling hos Klinikk Haugesund.