Siste nytt

EN KLARERE, JEVNERE OG GLATTERE HUD

THE BRIGHTENING DUO FOR EN KLARERE, JEVNERE OG GLATTERE HUD

Mange sliter med ujevn pigmentering. Den største triggeren er soleksponering, men graviditet og bruk av p-piller er også viktige bidragsytere. Både hormonrelatert pigmentering og hyperpigmentering vises som brune eller mørke flekker i ansiktet. Hyperpigmentering er vanskelig å behandle effektivt. For å oppnå gode resultater, må man fjerne eksisterende synlig, ujevn pigmentering samtidig som man må forhindre nydannelse av pigment.

Nye Retinol Skin Brightener kommer i ulik styrke med enten 0,25, 0,5 eller 1% retinol slik at det er enkelt å finne en løsning som passer perfekt for din hud.  Retinolet er innkapslet i et oleosome leveringssystem som sikrer målrettet levering uten at noe går tapt på veien. Retinol bidrar til å stimulere hudfornyelsen og sikre en jevnere hudtone.  Bacuchiol, som er lagt til i nye Retinol Skin Brightener, gir en forsterket «brightening» effekt samtidig som ingrediensen roer ned huden og virker antiinflammatorisk. Av øvrige ingredienser har vi blant annet et nøye sammensatt «brightening» kompleks og antioksidanter for å beskytte mot skader fra frie radikaler.

ZO Brightalive Skin Brightener

ZO Brightalive Skin Brightener er formulert for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering, samtidig som den demper og roer ned irritert hud.

 

                                                     

En liten hudskole

  • Huden har såkalte melanosytter som er pigmentproduserende celler.
  • Hyperpigmentering oppstår når melanosyttene overproduserer melanin (pigment). Dette kan trigges av sol, hormoner, alder og inflammasjon i huden.
  • Melanogenesis, eller dannelsen av melanin, er en kaskade av hendelser i epidermis. Ved å bremse disse hendelsene, reduseres melaninproduksjonen og dermed dannelsen av pigment.
  • Ved å øke eksfolieringsprosessen, fjernes eksisterende pigment. Eksfoliering øker fornyelsen av epidermis og erstatter pigmentert hud med et nytt, jevnere farget hudlag.