Siste nytt

Cosmelan – en verdensledende og unik behandling av hyperpigmentering

Cosmelan – Klinikk HaukelandHva er Cosmelan?

Cosmelan er verdensledende og unik innen behandlingen av hyperpigmentering. Behandlingen er utviklet og produsert av Mesoestetic i Barcelona og brukes av hudleger og medisinske klinikker over hele verden. På verdensbasis er det behandlet over 1 mill pasienter. Cosmelan er en trygg og svært effektiv behandling som anvendes alle hudtyper-også mørk hud. Det finnes god dokumentasjon på effekten av behandlingen fra flere studier.

Hva er hyperpigmentering?

COSMELAN 2 – Xtetic DermaHyperpigmentering opptrer i huden som grå, brune flekker i hudoverflaten og skaper en ujevn hudtone. De fleste som er rammet opplever dette skjemmende. For noen går dette ut over livskvaliteten og setter sosiale begrensninger. Det finnes ulike typer for hyperpigmenter.

 

 

Behandlingen

Trinn 1 – På klinikken 
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen. Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken skal være på huden 8-12 timer (Avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid. Den skal holdes fuktig med en liten dusjflaske med vann. Vaskes av med lunkent vann.

Trinn 2 – Hjemmeprogram
Hjemmeprogrammet består av 3 kremer som du skal bruke både morgen og kveld den første tiden. Behandlingen virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker. Siden ingrediensene er aktive, er det viktig å følge presist behandlerens råd for at unngå flere bivirkninger enn nødvendig. Cosmelan 2 kan med fordel brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år, men selve hovedbehandlingen varer kun 3 mnd.

Resultater

Cosmelan har en korrigerende effekt på allerede oppståtte pigmenteringer. Behandlingen regulerer overproduksjonen av melanin og dermed kontrollerer utbrudd av nye hyperigmenteringer. Behandlingen gir en foryngende, utglattende effekt og hemmer også talgproduksjonen. Derfor er behandlingen også effektiv for å redusere porer, hudormer og akne. Behandlingen gir en generell hudforbedring.

Resultatene kommer vanligvis raskt og ofte etter 2-3 uker, da vil det vises en betydelig endring. Bivirkninger sees oftest i form av noe rødhet, sårhet og flassing spesielt rundt munnen og nesevingene.

For mer informasjon kontakt klinikk haugesund