Siste nytt

Belkyra – injeksjonsbehandling som fjerner dobbelthake

Belkyra er det første godkjente legemiddel til behandling av uønsket fett under haken i form av en dobbelt hake. Det er en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken. Belkyra inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Hvorfor benytte seg av Belkyra?

Belkyra sitt utviklingsprogram har vært globalt med 20 forskjellige klinikker. 2.600 pasienter verden over har fått prøve denne behandlingen. Basert på deres nye hake følte pasientene seg lykkeligere, yngre, mindre overvektig, mindre flau, ikke så brydd og fikk høyere selvtillit. Behandlingen er like relevant for menn som for kvinner. Hele 73 % av personene som ble spurt om hvordan deres dobbelthake påvirket dem, svarte at de opplever en dårligere selvfølelse knyttet til problematikken og ønsket dermed en behandling.

Om Belkyra behandling

• Behandlingen ødelegger fettcellene i haken, og gir en mer markert profil.
• Mange opplever en synlig forbedring av hakeprofilen allerede etter 2 behandlinger.
• En behandling tar 20 – 30 minutter.
• Når ønsket resultat er oppnådd, er det som ofte ikke behov for en re-behandling.

Hvorfor får du en dobbelthake?

Dobbelthaker kan ha mange årsaker, som aldring, genetikk eller vektøkning. Man kan plages av dobbelthake uavhengig av vekt, og det kan være vanskelig, eller mer eller mindre umulig, å slanke eller trene den bort.

Det finnes forskjellige metoder for å ta bort en dobbelthake, både kirurgiske og ikke-kirurgiske. Belkyra er det første godkjente legemiddel for behandling av uønsket fett under haken, såkalt submentalt fett. Behandlingen ødelegger fettcellene under haken, og gir ofte en mer markert profil.

Belkyra inneholder virkestoffet deoxicholsyre. Deoxicholsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett. Mange mennesker kan plages av dobbelthake, og det kan være vanskelig, eller så og si umulig å slanke eller trene bort.