Siste nytt

5 enkle steg til en sunnere hud

Drømmen om sunn og strålende hud

Alle drømmer om en sunn kropp og strålende hud. I en hektisk hverdag kan dette bli glemt og satt til side for andre gjøremål for dagen. Men hvorfor ikke gjøre det enkelt å ta med 5 enkle steg på badet før dagen begynner og etter at dagen er endt? I denne artikkelen vil jeg gå gjennom 5 enkle steg som vil hjelpe deg å opprettholde hudrutinen din som kan gjøres på kun 5 minutter.

Steg 1, rens huden

Første steg er å begynne å rense huden. Da kreves det en god rens som fjerner fett, sminke, urenheter og overskudd av talg. Et rent ansikt er avgjørende for videre i rutinen. Det er viktig å finne et renseprodukt som passer din hud. Vi har flere alternativer fra merket Zo Skin Health som passer alle sine behov.

Steg 2, balanse til huden

Andre steg i rutinen vil nå være å opprettholde en god balanse i huden. Dette gjøres ved hjelp av toner og talgkontrollerende pads. Det er aktive ingredienser som spiller en viktig rolle for å berolige og tilføre fukt. Toner eller pads bør brukes hver morgen og kveld etter rens for å gjenopprette den naturlige pH balansen og lindre tørr hud.Shiny-Happy-People-654x449 | Michigan Indigent Defense Commission

Steg 3, tilfør fukt

Det tredje steget er å tilføre et serum og en fuktighetskrem. Her er det viktig å fremdeles passe på hvilke produkt som passer hudtypen din og virker på problemområdene du har. Vi kan kjøpe mange ulike kremer som lover en hel del, men uten en skikkelig sjekk på hvilken type hud en har så vet man aldri hvilke produkt som fungerer mest optimalt. Dette kan vi i klinikk haugesund hjelpe deg med! En enkel og gratis konsultasjon så kan vi lede deg i riktig retning til produkter for akkurat din hud.

VIKTIG: Daglig bruk av SPF etter tilført serum og fuktighetskrem om morgningen er vesentlig for å opprettholde en fin hud. Dette må gjøres i løpet av hele året, ikke bare om sommeren. Vi har flere solfaktorer som passer utmerket under sminke men også sminke med høy solfaktor som passer utmerket hele året.

Steg 4, skrubb

Ved behov så er en skrubb et godt alternativ til å fjerne døde hudceller. I tillegg vil skubben øke blodsirkulasjonen i huden som gjenoppbygger hudcellene. Det er anbefalt å bruke 2-3 ganger i uken.

Steg 5

Siste steget er muligens det aller vanskeligste, nemlig nok søvn. Om natten så jobber nemlig huden for deg. Ved hjelp av søvn så reduserer stresshormoner og det blir forebygd skader på cellene i huden. En sunn livsstil med et variert kosthold og nok vann er det beste for kroppen vår. Det gir resultater både utvendig og innvendig.

Vi på klinikk haugesund vil gjerne hjelpe deg ved å velge rett produkter til deg.

ZO Skin Health - Vitalhud

Kontakt oss på Klinikk Haugesund