Siste nytt

Slik reparerer du huden etter sommeren

Slik reparerer du huden etter sommeren

Høsten er i ferd med å gjøre sitt inntog etter en helt magisk sommer.  Nå er tiden inne for å reparere huden.  Denne månedens kampanje er satt sammen nettopp med tanke på dette.  Målet er å gi en sunn hud med glød med fokus på RETINOL – den antakelig mest veldokumenterte anti-age ingrediensen som finnes.   

KAMPANJE 1:  Ved kjøp av ZO Wrinkle + Texture Repair og ZO Exfoliating Polish får du ZO Firming Serum 28 ml i gave.

Denne kombinasjonen sikrer skånsom eksfoliering med ZO Exfoliating Polish og stimulering og korrigering med ZO Wrinkle + Texture Repair.  Samtidig jobber Firming Serum for å gjenoppbygge og styrke ankerfibrillene som har så lett for å bli skadet ved soleksponering.    

ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol for å sikre hudens fornyelsesprosess.  Retinolet er innkapslet i et spesielt mikroemulsjon leveringssystem for å sikre at retinolet ikke oksiderer og leveres potent på riktig sted i huden. Kremen bidrar til å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur.  I tillegg styrkes hudbarrieren for å gi en hydrert og sunn hud.   

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumentert i en uavhengig 3. parts studie over 12 uker. 98% av deltakerne hadde en forbedring på fine linjer og rynker, 93% fikk en forbedret hudtekstur og hele 95% fikk en forbedret hudbarriere. 

 

 

VISSTE DU AT… RETINOL bidrar til å reverse aldringstegn? 

Ved bruk av retinol forbedres hudens funksjonalitet. Retinol bidrar til å økt kollagenproduksjon og til å stimulere cellefornyelsen. I tillegg blir huden styrket fra innsiden og ut!