Siste nytt

ZO hudpleie – det huden din fortjener

“Tar hudpleie til en ny dimensjon”

Dr. Zein Obagis målsetting er at alle skal få mulighet til å oppnå en sunn hud uavhengig av alder, etnisitet og livssituasjon.
Zo Medical er et kraftig system med fokus på å behandle en usunn og skadet hud. Medisinsk personell setter opp et egnet program for å sikre et godt resultat.

Dr. Obagis definisjon på sunn hud er at den skal være:
– Motstandsdyktig
– Myk
– Fast og stram
– Fuktighet
– Fri for sykdom

ansikt

 

ZO Classic (Klassisk ansiktsbehandling for alle hudtyper)

40 minutter / kr 600,00

 

ZO Hydrate (Tørr hud, ansiktsbehandling for tidlig aldring)

45 minutter / kr 650,00

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

 

ZO Dyprens (Fet hud, akne, porer)

60 minutter /  kr 900,00

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til ut klemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud

 

ZO Anti Age Treatment (Rynker, aldrings­tegn, tap av volum)

45 minutter / kr 900,00

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til ut klemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

 

ZO Bright Up (Pigment­skader, brune flekker, aldrings­tegn)

45 minutter / kr 600,00

“Cinderella treatment” for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering vil fjerne døde hudceller og skin brightening sheet maske vil virke fuktihetsgivende, oppstrammende og gi huden ny glød.

 

ZO Stimulaton Peel – (Anti- Aging Formula
by Zein Obagi)

ZO Skin Health Stimulation Peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker. Det er en svært effektiv peeling som stimulerer prosessen både for cellefornyelse og kollagensyntesen, samt å styrke de elastiske fibrene i huden.

Peelingen inneholder blant annet mandelsyre, melkesyre, sitrus syre og kojic syre. ZO Stimulation Peel bør gjennomføres 3-6 ganger med 2-4 ukers intervaller, avhengig av hudtype- og tilstand.

60 minutter / 1200,00

 

ZO Skin Brightening (65 min)

«The Ultimate Red Carpet Treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts-og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

Ønsker du å bestille time til hudbehandling, eller trenger råd om hvilken behandling som passer din hud, klikk her

 

 

Krystallsliping (mekanisk peeling + vakuummassasje)

30-40 minutter / kr 600,00

Les mer om krystallsliping her