Siste nytt

Vil du møte vår kirurg innen plastikk kirurgi?

Lurer du på noe innen plastikk kirurgi?

Møt vår dyktige kirurg, Dr. Peter Sin. Ta kontakt for å avtale en uforpliktende konsultasjonstime.

 

Klinikk Haugesund har hatt et samarbeid med Peter Sin i 10 år. Vi mottar pasienthenvendelser fra Haugalandet, Bergen – og Stavanger området. Vi hører ofte at kundene våre kommer fordi venner og bekjente har snakket om sine positive opplevelser vedrørende plastikk kirurgi. Vi er glade for å kunne veilede våre kunder til trygg kirurgisk behandling utført av en av Europas mest anerkjente plastikk kirurger. Det er inspirerende å samarbeide med et fagteam av høy kvalitet og medisinsk standard. I sin hjemby Brno, arbeider Peter sammen med Proffesor Pawel Brychta, som er avdelings-overlege ved plastikk kirurgisk avdeling ved Universitetssykehuset. Han arbeider blant annet med traume-kirurgi, brannskade-kirurgi og generell plastikk kirurgi.

Vi får tibakemeldinger fra tidligere kunder at det føles trygt å få treffe kirurgen, og la ham få vurdere hva som vil være den beste behandlingen for akkurat deg.

Dr. Peter Sin utfører alle typer plastisk kirurgi og er oppdatert på de nyeste metodene.

Vil du lese mer om de mest vanlige operasjonene? Trykk her: Brystkirurgi, mage,

Bruk skjemaet under, og skriv inn navn og kontaktinformasjon. Skriv gjerne også når på dagen du ønsker time, så kontakter vi deg nærmere for å avtale tidspunkt. Takk.

Plastikk

  • Podio - CRM done right