Siste nytt

Unngå pigmentflekker i sommer

d263ac03bf-Zo Obagi C-Bright og Brightalive hudpleie nesttun, hudpleie bergen, obagi bergen, obagi nesttun

C-vitamin forebygger solskader

Sommeren nærmer seg og ansiktet utsettes for mye sol. Du bør da være ekstra flink til å beskytte deg. En ting er å bruke solfaktor, men tilfører du huden antioksidanter i tillegg, beskytter du den mot de frie radikalene fra sol og annen miljøpåvirkning som skader hudcellene og fører til at huden blir tørr, mister glød og elastisitet og blir rynkete. Bruk derfor antioksidanter mot solskader.

ZO MEDICAL C-BRIGHT™ – 10% vitamin C serum

Dr. Obagi har ventet med et C-vitamin serum til han så en fordel i teknologien. Han har nå utviklet et serum med to typer C-vitamin som forsterker hverandre.
C-Bright™ består av 10% askorbinsyre i kombinasjon med et vitamin C-ester som er bevist å hemme pigmentdannelsen med opptil 80%. En utfordring med C- vitamin er oksidering. Formuleringen er derfor vannfri og selvaktiverende når den kommer i kontakt med fukt i huden. Den er også på lufttett pumpetube.

ZO Medical C-Bright™ anvendes som en del av en pigmenteringsprotokoll for å sikre best mulig kontrollert melaninproduksjon. I samsvar med Brightenex og andre pigmenthemmende kremer, fungerer kombinasjonen som et duo system mot ujevn pigmentering. C-bright anvendes i tillegg til Daily Power Defence for også å sikre DNA-reparasjon og styrket hudbarriere.

 

Vitamin-Cc-bright-10-main_medium

 

 

Klinikk Haugesund og dr. Zein Obagi serien

Klinikk Haugesund fører produkter innen både dr. Zein Obagi Skin Health og Skin Medical. Vi fører også merker som ColorScience og Dermaceutic. Kom gjerne innom oss for mer informasjon.

Du kan også lese om vår hudbehandlinger fra Zein Obagi-serien her