Siste nytt

Tykke og naturlige øyebryn? Da bør du lese dette

øyebryn

Mange kvinner plages med dårlig hårvekst i øyebrynene. Vi på Klinikk Haugesund gjør det mulig å få naturlig fyldige bryn med øyebrynstransplantasjon.

Øyenbrynet er det som definerer ansiktets konturer, og er selve rammen til ansiktet. Mange kvinner sliter med tynne bryn, enten det kommer av hårtap, over-napping eller annet. Dette kan for mange oppleves som skjemmende og tidkrevende, ettersom de må bruke tid på å forme brynene sine med sminke hver dag. Noen har også valgt å tatovere brynene sine for å få tilstrekkelig farge og form på brynene. Det er likevel kun transplantasjon av hår som vil gi naturlig vakre øyenbryn. Vi har mange kunder som ønsker å transplantere i bryn som de også har tatovert. Det gir et mye mer naturlig resultat med hår i brynet i tillegg til fargen i huden.

Antall kunder som søker behandling av øyebryn er økende. Vi er virkelig stolte over de flotte og naturlige resultatene våre.

Vi henter hår fra bakhodet. Hårene settes ett for ett til naturlige flotte øyenbryn. Dette er virkelig et kunsthåndverk. Tenk å kunne lage nye bryn av eget hår! Det er viktig at hårene settes i riktig vekstretning og i rett vinkel. Resultatet gir naturlig vekst.

Noen kunder er fornøyd med en behandling. Andre ønsker å fylle enda tettere og kommer tilbake for påfyll.

Dette bildet viser en av våre fornøyde kunder som har fått satt egne hår til tette og naturlige bryn.

 

øyebryn etter transplantasjon

Dette er en behandling som gir deg helt nye og perfekte øyebryn. Vi på Klinikk Haugesund tilbyr alle som ønsker det en gratis og uforpliktende konsultasjon. Da er det fint om vi også har fått tilsendt bilder på forhånd.

Er du interessert i tette og fyldige bryn? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon ved å trykke her