Siste nytt

Sommer, sol og bikinisesong

Drømmer du om en mage uten ekstra hud og fettvev?

Mageplastikk er en av de vanligste operasjonene vi i Klinikk-Haugesund

Bilderesultater for sommer og solgjør innenfor plastisk kirurgi. Det er ikke alltid mulig å få en flat mage bare ved å slanke seg eller ved hjelp av trening. Ukebladene florerer av lettvinte slankekurer og fantastiske maskiner som skal gjøre magen flat som en pannekake i løpet av noen uker, eller gjennom en behandling eller to.

Vi blir overlesset med reklame av flortynne sommerkjoler og lekre bikinier. For enkelte er dette veldig vanskelig da magen gjemmes under lag med klær og bikini er noe vi helst ikke vil tenke på.

Etter slanking eller graviditet kan huden på magen ha blitt veldig løs. Du kan ha fått strekkmerker og elastisiteten i huden er veldig dårlig. Kroppen har gjort en fantastisk jobb og båret frem et barn, eller du har bedret din helse med å gå ned i vekt.

Skal du ikke være fornøyd?

Dette er et spørsmål du må stille deg. Hvor mye plager dette deg? Går det ut over DIN livskvalitet? Er det kun det estetiske eller har du fysiske plager?

Under en graviditet så deler magemuskulaturen seg for at livmoren og barnet skal kunne vokse. Etter fødselen så skal magemusklene trekke sammen igjen. Hos en god del så forblir det en glipe mellom disse magemusklene, og det kan føre til at magen fortsetter å stå litt ut. Dette kalles diastasis recti.

Den eneste måten å ordne dette på er ved å få utført en mageplastikk/bukplastikk-operasjon.

Ved en mageplastikk fjerner vi løs hud og fett, og syr sammen magemusklene

Etter endt operasjon vil du kjenne at du har mer styrke i mage og rygg. Ofte forsvinner korsryggplager fordi du nå har kontakt med magemuskulaturen din igjen. Du får et stort arr nederst på magen, men dette blir lite synlig etterhvert. Det endelige resultatet etter en mageplastikk/bukplastikk vises etter omtrent 6 måneder og tilbakemeldingen vi ofte hører er:

– Hvorfor har jeg ikke gjort dette før!

Det er en stor avgjørelse å bestemme seg for å få utført plastisk kirurgi. Og det må derfor være nøye gjennomtenkt. Vi har gratis og uforpliktende konsultasjoner hvor vi kan svare på alle dine spørsmål og for å finne ut om dette er det rette for deg.

 

Kontakt Klinikk Haugesund