Siste nytt

Slik kan du få du mer hår

Mange menn sliter med hårtap som går utover livskvaliteten. På Klinikk Haugesund utfører vi hårtransplantasjon som vil gi deg tilbake det håret du engang hadde. 

 

Kenneth Almås har utført to hårtransplantasjoner hos oss og viser tydelig i en artikkel fra VG hvor mye denne hårtransplantasjonen har gjort med livskvaliteten hans. Etter fylte 30 år kom hodebunnen til Kenneth mer og mer til syne, noe som gikk utover livskvaliteten hans. Han bestemte seg for å utføre en hårtransplantasjon og tok kontakt med klinikken vår.

– Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Håret var veldig tynt fremme og bak i månen, og jeg sto mellom valget å skinne meg helt eller transplantere. Jeg følte det var så dramatisk å ta alt. Jeg har aldri hatt helt kort hår i hele mitt liv, forklarte Kenneth til VG.

hartaz

Kenneth fikk sitt eget hår tilbake på Klinikk Haugesund.

95% av alle menn sliter med hårtap i større eller mindre grad og hårtransplantasjon er en trend som er kommet for å bli. Teknikken er blitt bedre og har forandret seg veldig siden Ragnhild Stuve, ansvarlig lege og eier av klinikk Haugesund startet med hårtransplantasjon for 20 år siden.

Les også: Slik fungerer hårtransplantasjon

 

Klinikk Haugesund har utført hårtransplantasjon i mange år og er i Norge, ledende innen FUE-metoden. Vi bruker SHR, den beste behandlingen mot som finnes mot hårtap. Behandlingen er uten kirurgi og er smertefri. Den vil gi deg et naturlig og flott resultat ved bruk av ditt eget hår!

privatbilde03            haartransplantasjon05

Før hårtransplantasjon                               Etter hårtransplantasjon

Ragnhild Stuve og hennes team har lang erfaring innen hårtransplantasjon. Vi tilbyr konsultasjonstimer i Haugesund og Bergen og har kunder fra hele landet. Behandlingen tar tar 3 timer og man kan reise hjem samme dag om man ønsker det.

Hver enkelt kunde vi sier ja til å behandle skal være 100 % trygg på at vi sier ja fordi vår individuelle analyse av deg og dine forutsetninger for et godt resultat, gir et realistisk og solid grunnlag for å anbefale behandling.

For deg som ønsker du finansiering

Vi tilbyr 9 måneders avdrag- og rentefri finansiering. Det innebærer at du kun har betalt kr 425 for finansieringen i 9 måneder. Etter 9 måneder kan du velge om du vil betale inn hele beløpet eller inngå nedbetalingsordning.

Ønsker du en gratis og uforpliktende konsultasjon trykk her!