Våre referanser

Gjennomførte brystforstørring

Jeg gjennomførte brystforstørring på klinikk Haugesund for cirka ett år siden. Jeg valgte å ta operasjonen for å styrke selvtilliten min, og føle meg vel med egen kropp.

Jeg ble anbefalt klinikk Haugesund gjennom en bekjent, som også var svært fornøyd med behandlingen som ble gjennomført ved klinikken. Og min erfaring med klinikk Haugesund har vært positiv fra start til slutt.

Jeg hadde først en konsultasjonstime, der vi ble enige om hvilken størrelse som ville passe meg og min kropp og der jeg fikk informasjon om inngrepet. På selve operasjonsdagen møtte jeg teamet til Klinikk Haugesund. De tok imot meg med åpne armer. Dette synes jeg gjenspeiler og er et godt eksempel på den varmen og tryggheten klinikken utstråler. Kirurgen Pavel Brychta tok godt imot meg og jeg fikk snakket godt med ham før jeg gikk inn i operasjonssalen. Han var nøye med vurderingen av meg og gav meg en følelse av at han ønsket å oppnå et naturlig resultat som ville kle kroppen min.

Også oppfølgingen i ettertid synes jeg har vært flott, med flere kontrolltimer og mulighet for å ringe ved eventuelle spørsmål. Jeg har følt meg godt ivaretatt og trygg gjennom hele opplevelsen og angrer overhodet ikke på valget mitt om å ta en brystforstørring. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med sluttresultatet.