Siste nytt

Ønsker du deg en finere og slankere figur før sommeren?

Ny uke , nye muligheter! Sommeren kommer  snart ikke vent lenge. Ikke drøm om fin kropp når du lett kan få det!Trenger du hjelp?  Vi kan hjelpe Deg å få fin kropp uten cellultter før sommeren:) Les mer om best behandling som fjerner cellultter.

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Hver dag starter 100.000 nye personer i 95 forskjellige land en Endermologi-behandling, noe som skyldes de gode resultatene. I tillegg er behandlingen svært behagelig.

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallsstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt at fettvevet minsker.

Hva gjør en endermologi-behandling?

  • Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden

  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet

  • Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallsstoffer

  • Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem

  • Stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller

Behandle cellulitter og slapp hud

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca. 35 minutter hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses den enkelte.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et ”energiboost” etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden, da utskillelsen av avfallsstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

LPG etter fettsuging

Etter fettsuging anbefales Endermologi, da dette øker sirkulasjonen. Lymfesirkulasjonen økes og driver dermed lettere ut avfallsstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir samtidig smidigere. Mange plastikkirurger verden over bruker denne metoden i kombinasjon med fettsuging.

Er det gunstig med endermologi etter fettsuging, mageplastikk?

En stund etter liposkulptur anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives lettere ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Man behandler også pasienter som har utført bukplastikk, med veldig gode resultater.

Etter ansiktsløft

Pasienter som har utført ansiktsløft kan behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker, og dreneringen leger sårene mer effektivt, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

LPG er også effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke og/eller skulder plager, idrettsskader, samt andre smertetilstander i muskler og ledd.

Hvor ofte bør jeg ta behandlingen?

Hvor mange behandlinger som trengs, er individuelt Synlige endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. Man bør utføre 15 behandlinger for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur-pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en måned. Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i måneden som et vedlikeholdsprogram.

Vi anbefaler lese vår siste blogg om LPG:

 http://klinikk-haugesund.no/lpg-ledende-behandling-figurforming-og-cellulitter/