Siste nytt

Naturlig tette bryn med øyebrynstransplantasjon.

 

Det er mange kvinner som plages med dårlig hårvekst i øyenbrynene. Nå er det mulig å  få naturlig tette bryn med øyebrynstransplantasjon.

Bildet viser en av våre fornøyde kunder som har fått satt egne hår til tette og naturlige bryn.

 

Øyenbryn definerer ansiktets konturer og er selve rammen til ansiktet. Mange kvinner sliter med for tynne bryn, enten det kommer av hårtap, napping eller annet. Dette kan for mange oppleves som skjemmende og tidkrevende, ettersom de må bruke tid på å forme brynene sine med sminke hver dag.Noen har også valgt å tatovere brynene sine for å få tilstrekkelig farge og form på brynene. Det er likevel kun transplantasjon av hår som vil gi naturlig vakre øyenbryn. Vi har mange kunder som ønsker å transplantere i bryn som de også har tatovert. Det gir et mer naturlig resultat med hår i brynet i tillegg til fargen i huden.

 

Antall kunder som søker behandling av øyebryn er økende. Vi er virkelig stolte over de flotte og naturlige resultatene våre.

Vi henter hår fra bakhodet. Hårene settes ett for ett til naturlige flotte øyenbryn. Dette er virkelig et kunsthåndverk. Tenk å kunne lage nye bryn av eget hår! Det er viktig at hårene settes i riktig vekstretning og i rett vinkel. Resultatet gir naturlig vekst.

Noen kunder er fornøyd med en behandling. Andre ønsker å fylle enda tettere og kommer tilbake for påfyll.

 

Vi øker kapasiteten vår og tar gjerne imot deg dersom du har spørsmål.

 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt

http://klinikk-haugesund.no/kontakt/