Siste nytt

Møt verden med selvtillit og et flott utseende

Økt selvtillit med hyaluronsyrefillere: Hyaluronsyre absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert, og sikrer derfor et ungdommelig utseende. Les mer!

Broschyr_Range_Juv_FINAL VERSION 2013-08-28-3

Hyaluronsyre absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert, og sikrer derfor et ungdommelig utseende. Etterhvert som vi blir eldre, mister huden hyaluronsyre, og den blir tørr med mindre volum. Du vil begynne å se linjer og folder og huden får dårligere spenst. Andre faktorer spiller også en rolle i aldringsprosessen, tyngdekraften vil for eksempel trekke huden nedover, noe som fører til folder og slapp hud.

Slik fungerer hyaluronsyrefillere.

Det finnes mange ulike leverandører av hyaluronsyrefillere på markedet, Juvederm er en  av dem. Restylane er også  kjent i Norge. Det er viktig å velge en filler som er godt kjent i markedet.Man ønsker en filler hvor geleen har en glatt konsistens. Det gir et naturlig utseende og en naturlig følelse. Hyaluronsyregeleen sprøytes inn under huden. Geleen fyller linjer og rynker og motvirker at tyngdekraften får trekke huden nedover. Den gir huden mer fuktighet, spenst og volum. Avhengig av behandling og produkt, kan resultatene vare i opptil 18 måneder.Mange fuktighetskremer inneholder hyaluronsyre, men bare fillere kan etterfylle hyaluronsyre dypt inne i huden.Juvederm- fillere består av et stort utvalg behandlinger, som kan gjøre diskrete forandringer på ansiktet.Hos Klinikk Haugesund har vi mer enn 15 års  erfaring på denne type  behandlinger, og har utviklet spesialkompetanse på området.Under konsultasjonstimen på klinikken  hører vi først det kunden  kommer med av ønsker om behandling. Ofte beskriver kunden seg som » jeg føler meg trøtt»,-«jeg vil se litt mer opplagt ut» osv. Det blir deretter gjordt en nøye analyse av ansikt og hud og kunden blir anbefalt sin individuelt tilpassede behandlingsplan.

Man kan si at Juvederm kan  forbedre ansiktet  på tre hovedmåter:

1. Revitaliserer. Juvederm reduserer eller jevner ut linjer, rynker og folder for et friskere, mer strålende utseende.

2. Løfter. Juvederm gjenoppretter tapt volum i kinn og hake, for en løftende effekt.

3. Definerer. Juvederm endrer og redefinerer leppe- og ansiktskonturene.

Noen ord som kvinner har uttalt etter en Juvederm- behandling:

GLØD – STRÅLENDE – OPPFRISKET – SELVTILLIT – MYK – NATURLIG FYLDIG – SMIL – FRISK – SVÆRT KYSSBAR -NATURLIG MYK – MER FORMET – FULL AV LATTER – DISKRET FORBEDRING –

Når vi blir eldre blir vi rikere på erfaring og selvtillit, samtidig som huden vanligvis mister sitt ungdommelige  utseende. Dette kan føre til at det du ser på utsiden kanskje ikke stemmer overens med den livlige personen du føler at du er på innsiden. Juvederm er en serie ansiktsbehandlinger som forsiktig reduserer/ fjerner aldringstegn eller rettere sagt: – den forbedrer det naturen har gitt deg på en diskret måte. Målet er å tilføre huden det den hadde fra naturens side for å holde på fuktighet og gi spenst. Det er viktig for oss å utføre behandlinger som gir et svært naturlig resultat. Ansiktet er viktig for hvordan du føler deg og hvordan verden ser deg. Velvære påvirker din utstråling og måten du utrykker deg på. Og alle detaljer bidrar til din unike personlighet.