Siste nytt

Møt vår professor i kirurgi, Pavel Brychta

prof-mudr-pavel-brychta-csc

Har du lyst til å treffe professor Dr Pavel Brychta?

Klinikk Haugesund har hatt et samarbeid med Professor Pavel Brychta i hele 10 år. Vi mottar pasienthenvendelser fra Haugalandet, Bergen og Stavanger. Vi hører ofte at kundene våre kommer fordi bekjente og andre er svært fornøyd med sine resultater. Vi er glade for å kunne veilede våre kunder til trygg kirurgisk behandling utført av en av Europas mest anerkjente plastikk kirurger. Det er inspirerende å samarbeide med fagteam av høy kvalitet og medisinsk standard. I sin hjemby Brno, er Brychta avdelings overlege på en stor plastikk kirurgisk avdeling ved Universitetssykehuset. Han arbeider med traume kirurgi, brannskade kirurgi og generell plastikk kirurgi.

Visste du at den ledende kirurgen Professor Pavel Brychta gjør operasjoner i Haugesund?

Pavel Brychta er ettertraktet i Europa og Midtøsten for sine behandlinger. Klinikk Haugesund er svært stolte av å kunne tilby ham til våre kunder. Gode resultater og den lange erfaringen hans, er betryggende. Han tilbyr det aller nyeste innen kosmetisk kirurgi og er svært opptatt av at resultatet skal se naturlig ut. Vi får tibakemeldinger fra tidligere kunder at det føles trygt å få treffe kirurgen og la ham få vurdere hva som vil være den beste behandlingen for akkurat deg. Dr Brychta utfører alle typer plastisk kirurgi og er oppdatert på de nyeste metodene. Vil du lese mer om de mest vanlige operasjonene? Trykk på de to lenkene: Brystkirurgi og mage, Vi tilbyr kvalitet og trygghet i det vi gjør. Lurer du på noe innen plastikk? Professor Pavel Brychta og spesialistlege Dr. Ragnhild Stuve svarer deg på ting du måtte lure på innen plastikk kirurgiske operasjoner. Vi ønsker deg velkommen til Klinikk Haugesund. Ta kontakt i dag for en uforpliktende konsultasjon. Ring oss på telefon 52 70 85 10 eller på e-post: http://klinikk-haugesund.no/kontakt/ pavelogragnhild

Bruk skjemaet under og skriv inn navn og kontaktinformasjon. Skriv gjerne også når på dagen du ønsker time, så kontakter vi deg for nærmere tidspunkt.

Plastikk

  • Podio - CRM done right