Siste nytt

Mange bryststørresler i løpet av et liv

Mange bryststørresler i løpet av et liv

Kvinnekroppen endrer seg flere ganger i løpet av livet, og brystene endres av ulike faktorer som påvirker dem. Brystenes generelle tilstand avhenger mellom annet av hormoner, kroppsvektsendringer, generell pleie og eller valg av undertøy. Brystene «betaler» også en ganske høy pris for gravitet og tid med amming. Det er veldig viktig å pleie brystene godt, men likevel vil gode kremer og rutiner ikke kunne garantere flotte bryster hele livet.

 

På Klinikk Haugesund treffer vi hver dag ulykkelig kvinner som ikke er fornøyd med brystene sine. Vårt mål er da å kunne lytte, forstå og deretter hjelpe kundene våre best mulig.

Den beste følelsen for oss, er fornøyde kunder:)

I går var en flott dame innom på 3 ukerskontroll etter brystkirurgi. Utpå kveld fikk jeg denne meldingen fra henne:

 

«Hi, Etter ett vekttap på 19 kg var det bare lommer igjen av brystene mine. de var ikke store fra før av heller for den saks skyld. Etter litt snakk med venniner som har utført brystforstørrelse, valgte jeg også å utføre dette. etter å ha gjort litt researchpå facebook falt valget mitt på KLINIKK HAUGESUND. Der var jeg inne til konsultasjon, og fikk god hjelp på valg av størrelse og hva som var mest sannsynlig etter ferdig operasjon. Jeg var heldig og fikk komme til på 4 dager, så jeg fikk ikke sjans til å få forventninger eller grue meg. Før operasjonen fikk jeg time hos legen, kirurgen og anestesi. Vi ble sammen enige om hvilken størrelse som ville passe min kropp. Operasjonen gikk smertefritt og jeg fikk fantastisk behandling da jeg våknet opp å fikk bli til jeg følte jeg var klar for å bli hentet. Dagen etter operasjon måtte jeg ha hjelp til å legge meg og å få meg opp, menellers klarte jeg meg greit selv. etter dette har det gått knirkefritt! Ingen betennelse og ingen ubehag. Sårene mine er minimale og jeg trivest stort med min nye kropp. Tusen hjerteligtakk, jeg er super fornøyd og kjempe glad for at valget mitt endte på dere:)»

 

Tusen takk for denne tilbakemeldingen, gleder meg til vi sees på kontroller i tiden fremover :)

 

Konsultasjonsmøte er helt gratis, og du kan lett bestille time.

Skriv en mail til oss: resepsjon@klinikk-haugesund.no eller bruk linken:

https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=1176

 

Ved en konsultasjon vil vi forklare deg alt, og svare på alle dine spørsmål. Du kan prøve mange forskjellige størrelse, samt kjenne på ulike typer brystproteser. Det er ingen forpliktelser om operasjon i dette møtet, men vi kan ikke love deg at du bestemmer deg for å «Go for it»