Siste nytt

Les om Elisabeth som er fornøyd etter mageplastikk

 

MAGEOPERASJON, BUKPLASTIKK

Vi er veldig takknemlige for at vi kan møte så mange fantastisk mennesker i klinikken vår hver dag.

Elisabeth er en av flere som har fått et nytt liv etter mageoperasjon (bukplastikk) hos oss. Det var en stor ære for Meg treffe henne. Elisabeth er tilbake hos oss på klinikken ett år etter operasjonen. Hun ønsker å fortelle sin opplevelse.

 

Når har du tenkt at du trenger denne operasjonen?

-For 30år siden fikk jeg tre barn, etter dette forandret kroppen min seg. Jeg har ofte tenkt at jeg måtte gjøre noe med dette. Jeg ønsket den “gamle kroppen” min tilbake. Forrige sommer så jeg en annonse av dere på internett. Det føltes som denne artiklene snakket direkte til Meg. Jeg tenkte at dette må jeg gjøre. Nå har jeg ventet i 30 år. Jeg har ringte Klinikk Haugesund og fikk time til konsultasjon. Der ble jeg godt tatt i mot av Dr. Ragnhild.

Jeg hadde akkurat fylt 60 år, og tenkte at dette skal bli min gave til meg selv.

Jeg syntes magen min var for stor og det var vanskelig å bruke fin klær. Det var heller ikke komfortabelt å gå på stranden eller ligge ved bassenget. Å kjøpe nye klær var også en problem for Meg, men etter at jeg tok mageplastikk er det å kjøpe nye klær blitt fornøyelse. Når er jeg bedre form og huden min er mer elastisk, og ser finere ut.

 

Hvor tenkte du på å gjennomføre plastikkirurgi og hva grudde du Deg til?

-Jeg har hatt komplekser med magen min i 30år. Jeg klarte aldri å akseptere at magen min så ut slik og, og ønsket hele tiden å gjøre noe med det. Jeg har tenkt om det 30 år men jeg har bestemt Meg en gang når sett jeg annonsen Dere… på grunn av den artikkel har snakket til meg jeg har vent på den operasjon 30 år.

 

Hva var viktigst for Deg når du valgte klinikk?

-Jeg bor i Haugesund, og klinikken er i Haugesund. Jeg har lest mange gode omtaler om Klinikk Haugesund på internett. Når jeg kom på konsultasjonstime hos Dr Ragnhild følte jeg at hun forstod Meg. Hun var veldig profesjonell, og jeg følte Meg trygg i hennes hender. Jeg fikk tillit til henne, og det føltes veldig godt når jeg skulle gjennom en såpass stor operasjon.

 

Hvordan var månedene etter operasjonen?

-Det gikk veldig bra, men det var selvsagt litt vond like etter operasjon. Alt i alt så betyr ikke smerten noe, da jeg har fått en utrolig flott mage igjen. Jeg har også fått god hjelp og veiledning og det enkelt å ta kontakt med klinikken når jeg var hjemme.

 

Hvordan synes du livet ditt han endret seg etter mageplastikk. Føler du Deg mer komfortabel i hverdagen?

-Det er fantastisk å ha fått en finn mage igjen etterpå 30 år. Det er bare helt fantastisk. Jeg er føler meg mer “hel” igjen og det er jeg lykkelig for. Når mannen min nå ser hvor glad jeg er etter at jeg tok valget om å ta mageplastikk, er han svært glad på mine vegne.

Jeg ventet med denne operasjonen i 30 år, men skulle ønske jeg hadde gjort det før. Jeg anbefaler alle som tenker på, eller vurderer mageplastikk å bestille en konsultasjonstime hos Klinikk Haugesund. Dr Ragnhild Stuve har lang erfaring innen plastikk kirurgi og er med pasientene på hele “reisen”

 

-Hva syns Du om opplevelsen på Klinikk Haugesund

– Jeg føler at ansatte som jobber her er veldig profesjonelle, og hyggelige. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Klinikk Haugesund. Jeg kan anbefale denne klinikken.

 

Vi vil takke Elisabeth for at hun ønsket å fortelle sin historie om mageoperasjonen som førte til et nytt og bedre liv.