Siste nytt

Julekalender – IPL og Botulinumtoksin behandling i uke 49

Andre luke i julekalenderen er IPL og Botulinumtoksin

Before Photorejuvenation

 

Klinikken i Haugesund tilbyr foryngende hudbehandling med IPL fra 1 til 5 desember!

Denne uken kan du få fjernet skjemmende blodkar og pigmenter i ansiktet. Behandlingen utføres med en IPL maskin av kvalifisert personale. Lyset fra laseren vil lukke blodkarene slik at de ikke lenger vises i hudoverflaten. Pigmentflekker vil også blekne eller gå helt bort etter en eller flere behandlinger. Dette avhenger av hvor dypt pigmentet sitter. Din hudpleier eller estetisk sykepleier vil undersøke deg og gi deg anbefalinger. Behandlingen er svært effektiv på solskadet hud, som er årsaken til pigmentdannelse eller hyperpigmentering i huden. Etter 4-5 behandlinger vil du se tydelige forbedringer. Utenom bruk av sterke kremer som A-vitaminsyre, er behandlinger med IPL det mest effektive for å stimulere nydannelse av kollagen og elastin. Dette vil gi deg en friskere og fastere hud som varer.

Spør din behandler om råd!

Nå tilbys denne utrolig effektive behandlingen til 30% av ord. pris!

Ta kontakt for behandling eller kjøp av gavekort!

 

Få en foryngende behandling eller gi det til en du er glad i! -Spør din behandler om gavekort!

 

botuliumtoksin klinikk haugesundBotulinumtoksin ved klinikken i Bergen

I Bergen har vi en spesialist som har fordypet seg på medisinske injeksjoner. Mulighetene er mange, foruten behandling av linjer. Vår behandler vurderer hvert ansikt og foretar mimiske analyser for å kunne veilede og gi deg den absolutt beste behandlingen, som kler DEG! Vår behandler er også spesialisert på medisinske behandlinger som tanngnissing. Dette er en tilstand som kan slite ned tenner, gi verk i hode, nakke, skuldre og rygg.

Vi samarbeider også med tannleger for å kunne tilby deg en helhetlig behandling.

Ordinær pris én behandling: 2500,-    Tilbud denne uken: 1499,- (for ett område)

 

Hva gjør egentlig botuliumtoksin og hvordan virker det? Ta gjerne kontakt med vår spesialist om du har spørsmål om behandlingen: bergen@klinikk-haugesund.no.

Ta kontakt med klinikken i Bergen for konsultasjon og time!

 

Alle tilbudene i Julekalenderen kan du også kjøpe som Julegave!

– Spør din behandler etter gavekort!