Siste nytt

No promises – just results

 AdobeStock_85286073-300x200

September er her, og vi ønsker å hjelpe deg med å få en bedre hud etter sommeren. «Good Bye Dull, Hello Bright». Produktene vi har fokus på gjør nettopp det: De jobber for å gi en jevnere og sunnere hud med en sunn og frisk glød. Akkurat det de fleste av oss ønsker oss nettopp nå.

SER DU FORSKJELLEN?

Her har det brukt et mildt program fra ZO tilpasset hennes behov som inkluderer rens, skrubb, pads, C-Bright, Brightalive og solkrem.

C-bright og Brightalive demper mørke flekker, jevner hudtonen og forhindrer ny pigmentering, uten bruk av retinol. Protokollen er mild og kan også brukes av gravide og ammende.

h

ZO SKIN HEALTH I VERDENSTOPPEN

ZO Skin Health gir fantastiske resultater

Etter mye UV-eksponering trenger huden å repareres og stabiliseres. UV-stråler ødelegger hudcellene og ofte overgår skadene hudens egen reparasjonsevne. Det er altså nå, når solen ikke er på sitt sterkeste og dagene er kortere, at det er på tide at vi reparerer skadene sommeren har gjort på huden. Vi anbefaler alle pasienter å pleie og beskytte huden med Daily Power Defense fra ZO Skin Health – i tillegg til å starte en tilpasset hudpleierutine fra ZO.

ZO Medical for den viderekomne

ZO Medical er hudpleie for de viderekomne eller de som vil reparere større hudskader i form av pigmentering og store celleskader i hudbarrieren. ZO Medical inneholder tøffe ingredienser, og vil innebære en del reaksjoner som rødhet og flassing i løpet av de første ukene. Til gjengjeld kan man forvente fantastiske resultater som ingen andre hudpleieserier kan måle seg med. Ta kontakt med våre hudpleiere for mer informasjon om produktene, og for råd og veiledning.

Her er det blitt brukt produkter som Melamin, Melamix og A – vitaminkrem.

14958625_10153849871870899_866318486_n

ZO Skin Health for deg med mindre hudproblemer

ZO Skin Health er en daglig hudpleierutine som inneholder middels-sterke ingredienser. Denne hudpleieserien er best egnet for de med mindre hudproblemer. Hudpleieserien tilfører huden alle de nødvendige ingrediensene for at cellene i huden forblir aktive, forbygger skader og aldring av hud. ZO Skin Health gir rett og slett huden sin god helse.

ZO medical klinikk haugesundzo skin health klinikk haugesund

ZO Skin Health et godt rykte

Disse produktene er kjent for å faktisk gjøre det de lover. Det er på grunn av de aktive, vitenskapelig-sertifiserte ingrediensene som faktisk penetrerer i huden. Det hjelper for eksempel ikke å ha C-vitamin i hudpleieproduktene om de ikke klarer å komme seg ned i huden. Her er ZO helt unike, og er en av verdens mest solgte medisinske hudpleieserie.

Det er ikke tvil om at de som velger ZO-serien for å reparere, pleie og beskytte huden tar hudhelsen sin seriøst. Det finnes ingen ingredienser som er verdt å ha på og i huden som ZO ikke inneholder. Topp kvalitet, topp resultat.

Barbecues, beach days, hiking trips, pool time — all that good summer fun left your skin baking in the sun's direct rays, battling the effects of chlorine, and struggling to keep up with record-high humidity.Just as soon as that tan fades and no longer disguises the effects of one sun-soaked excursion too many, you'll realize it would have been wise to slap a little sunscreen on while there was still time.