Siste nytt

sunn hud

Fem steg til  sunn hud


En sunn kropp og en strålende hud er veldig viktig for alle folk i dag. Vi vil ha et vakkeret ansikkt og en fin hud uten tung makeup. Drømmer du om «fresh look»?? da må du huske fem gylne regler.

RENS HUDEN

Et renseprodukt er viktig i den daglige hudpleie. Rensing er elementært både morgen og kveld. En må bruke god kosmetikk som fjerner fett, makup, urenheter og overskudd av talg. Et rent ansikt absorberer best ingrediensen i en krem. Vi anbefaler cleanser fra ZO SKIN HEALTH. Alle hudtyper har ulike behov. Til tørr hud passer Offects Hydrating Cleanser for normal and dry skin. Dette er en rensekrem som fukter, forfrisker og sikrer kollagenproduksjonen. Den inneholder pantenol og allantion som roer ned, reparerer huden, samtidig som fjerner døde hudceller. For fet hud er Offects Exfoliating Cleanser Normal to oily skin helt fantastisk. Dette er en eksfolerende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Innkapslet vit E tilfører fukt under renseprosessen og antioksiderende beskyttelse gir en myk og motstandsdyktig hud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALANSE

For å oppnå god balanse i huden bruker vi toner og talgkontrollerende pads. Aktive ingredienser spiller en viktig rolle for å berolige og tilføre fukt. Balanse er viktig for talgproduksjoneen ( spesielt viktig er det for fet hud) som er den naturlige beskyttende barrieren. Toner gjenoppretter naturlig pH og lindrer tørr hud. Toner eller pads bør vi bruk hver morgen og kveld etter rens.

 

 

KREMER OG SERUM

Hver morgen og kveld må vi bruke krem og serum. Vi må velge den kremen som passer best til vår hudtype og virker på våre hudproblemer. Vi kan kjøpe mange ulike kremer, men først må vi sjekke hva huden virkelig trenger. Velkommen til KLINIKK HAUGESUND på gratis konsultasjon. Vi kan hjelpe deg med å velge den beste kremen for akkurat din hud. I neste artikkel kan du lese mer om ulike dag og nattkremer.

VIKTIG:

Daglig bruk av SPF er utrolig viktig for å få fin hud. Vi mp tenke på solbeskyttelse hele året. Kremer eller pudder med SPF styrker huden fra innsiden slik at den blir sterk og holder seg ung i lang tid. Solkremer gir både fysiske og kjemiske solfilter. Bredspektret beskyttelse mot skadelige UVA-stråler som alder huden og UVB-strålene som gjør oss solbrente er for eksempel Sunscreen+Primer Broad Spectrum SPF 30. En dobbeltvirkende solkrem men unikt innebygd primer som gir en myk, silkematt finish for jevnere påføring av makeup. denne kremen er helt fantastisk dersom du liker å bruke makeup. Oclipse Smart Tone Broad Spectrum SPF 50  er solkrem med tilpassede fargeperler for et hint av farge som er utviklet for å passe alle hudtyper.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCRUBB

Den viktigste oppgaven for en scrubb er å fjerne døde hudceller, men det er ikke alt. I tillegg øker scrubben blodsirkulasjonen som gjenoppbygger hudcellene. Scrubb bør vi bruke 2-3 ganger i uken ved behov

 

SUN MAT OG NOK SØVN

Det er viktig at du sover nok. Søvn reduserer stresshormoner, noe som gjør at det er lettere å forebygge skader på celler og andre strukturer i huden om natten. Sunn mat og nok vann er det beste hva vi kan gjøre for kroppen vår. Sunn livsstil kan gi oss resultater som vi kan se både i speil og kjenne på kroppen.