Siste nytt

Detox, hva virker?

shutterstock_241509664Sommeren er høytid for DETOX. Aviser og ukeblader skriver om utallige kurer og behandlinger.

Trenger vi detox? Skal ikke kroppen ordne opp i dette selv? Og hvis vi velger en detox behandling, hvilken av de virker?

Ernæring er grunnsteinen for god helse. Det finnes så mange ernæringsråd på nettet og i media, men det finnes ikke en oppskrift som passer alle. Kostholdet må være individuelt tilpasset. Hva spiser du? Er det noe med maten du spiser som gir deg problemer?

Leveren er kroppens viktigste avgiftningssystem, og det er ikke tvil om at systemet settes på prøve gjennom de ulike giftstoffene vi får i oss både fra miljøet og det vi spiser, drikker eller trekker inn. Jo flere toksiner leveren må behandle, jo mer enzymer kreves det, og jo mer stresset og sliten blir leveren.

I tillegg til at leveren må bryte ned giftstoffer vi får i oss, må den også bryte ned de toksinene som kroppen produserer, det være seg hormoner, døde celler og bakterier.

For å få kroppens avgiftningssystem til å fungere optimalt så er vi avhengig av å få i oss nok næringsrik mat som inneholder rikelig med vitaminer, mineraler og aktive enzymer. Den maten som dekker disse behovene er grønnsaker, bær og nøtter, samt noe frukt.

Vi på Klinikk Haugesund har god erfaring med lymfedrenasje, LPG. Ved hjelp av massasje hjelper vi kroppens eget rensesystem ved å øke lymfedrenasjen. Denne formen for detox er en naturlig prosess, uten tilførsel av ulike helsekosttilskudd.

LPG endormologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv for ulike muskel og skjelettet plager. Det er også velegnet til behandling av arr.

Hva er Endermologi?

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen.

Behandling med endormologi medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.

 – Synlige resultater

Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater med forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter. Lymfesirkulasjonen øker og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fort, og blir smidigere.

– Bedrer sirkulasjonen

Endermologi gir også effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig. Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene pga. dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.

Sammen med riktig kosthold og LPG behandling vil du oppnå vektreduksjon – med samtidig oppstramming av huden. Samt at du hjelper kroppen å bli kvitt avfallstoffer.

Vil du vite mer om denne behandlingen, ta kontakt via skjemaet under.

Kontakt oss - Haugesund