Siste nytt

Datastråling bryter ned huden din.

datastråling hud

Visste du at datastråling og stråling fra inne-lys bryter ned huden din? Har du “PC- hud”?

Det er faktisk en tilstand du kan få dersom du tilbringer mange timer foran dataskjermen i et miljø med tørr inneluft.

Symptomene er tørr hud med kløe, prikking og brenning. Ubehandlet kan dette også gjøre deg overfølsom for andre elektriske apparater som TV, mikrobølgeovn og strykejern.Dette er ofte starten på en stadig mer negativ sirkel. Huden kommer i ubalanse og blir mer og mer sensitiv for ulike ting den eksponeres for.

Har du symptomer som tilsier at du kan lide av PC-hud bør du bestille deg en hudpleietime. Der analyserer vi huden din med en 3D Visia data scanner og legger opp et individuelt hud program tilpasset din hud. Gradvis kan vi gjenopprette hudens naturlige balanse slik at den beholder sin opprinnelige oppgave,- å være en sterk forsvars barriere mot ytre påvirkning.

For mer informasjon bestill time her.

Vi anbefaler Ossential® Daily Power Defense fra ZO Skin Health som gir daglig DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse

Ossential® Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential® Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene. Dette gjør huden bedre rustet mot fremtidig skade.

dailypowerdefense