Siste nytt

Brystforstørrelse

Det finnes like mange varianter av bryster som det finnes kvinner. Gjennom livet endres brystene, og svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring, er faktorer som påvirker brystenes utseende.

Hva er brystforstørrelse?

En brystforstørrelse er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre en kvinnes bryster. Det vanligste er å sette inn silikonproteser under brystkjertelen eller brystmuskelen. En brystforstørrelse foregår i narkose.

Noen har små bryster av naturen og ønsker mer fyldighet, og noen har bryster med forskjellig størrelse og ønsker å balansere asymmetrien. Mange velger også å utføre en brystforstørrende operasjon etter graviditet og amming. En brystforstørrelse kan være med på å gjenopprette den feminine figuren, eller hjelpe deg til å få den kvinnelige figuren du alltid har ønsket deg.

Brystforstørrelse med implantater

Den vanligste formen for brystforstørrelse er silikonimplantater. Disse plasseres under brystkjertelen eller under brystmuskelen. De er enten runde eller anatomiske (dråpeformede), og har en konsistens som gjør at brystene kjennes mer eller mindre naturlige ut. I tillegg til å legge inn implantater kan man også gjøre et brystløft. I noen tilfeller er det kun aktuelt med brystløftet, og ikke implantater.

Operasjonstype og priser
Priser avhenger av både størrelse og type inngrep. Vi tilbyr også en gunstig finansieringsløsning gjennom DNB Cresco med rentefri betalingsutsettelse.

Gratis konsultasjon
Vi har lang erfaring i å vurdere og gi råd om kirurgiske inngrep. Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon. Vi setter også opp konsultasjoner med kirurgen dersom det er ønskelig. Bor du langt vekke, kan vi tilby konsultasjoner over mail/telefon. I løpet av denne konsultasjonen får du god tid til å stille de spørsmål du har.

Vår kompetanse og erfaring med ansiktsløft er din trygghet

Hos oss er det spesialister innen plastisk kirurgi, med lang erfaring, som utfører inngrepet. Vår oppfølging før, under og etter operasjonen er din trygghet og garanti. Pasientens sikkerhet har alltid høyeste prioritet.
Vår lange erfaring, og vårt fokus på kvalitet og fornøyde pasienter, sikrer deg den beste behandlingen innen våre spesialistfelt.

For gratis og uforpliktende konsultasjon, eller om du har spørsmål: ring oss på telefon 52 70 85 10 eller send oss en e-post gjennom vårt kontaktskjema.