Sculptra

Du ønsker et naturlig utseende som gjenspeiler hvordan du føler deg. Du ønsker gradvis gjenoppbygging av det tiden har tatt. Du ønsker å se godt ut. Og at det varer.

Sculptra stimulerer til ny produksjon av ditt eget naturlige kollagen og gir hud og ansikt tilbake tapt volum. Diskret og naturlig.

Naturlig skjønnhetsløft. Ingen kniver. Ingen arr.
Sculptra representerer et unikt, patentert prinsipp som i kliniske studier har vist å stimulere dine egne hudceller til økt kollagenproduksjon. Gradvis får du tilbake et yngre ansikt. Helt naturlig.

Stabilt resultat med lang varighet.
Behandling med Sculptra har dokumentyert varighet i minst 2 år, signifikant lengre enn noen annen injeksjonsbehandling. Etter dette trenger man kun en mindre vedlikeholdsdose for å opprettholde resultatet. Behandlingen utføres kun av sertifiserte leger.

Slik virker sculptra

Erstatter: Injisert melkesyre arbeider i dypere hudlag med å produsere nytt kollagen og forsterke hudens struktur. Melkesyre er hovedkomponenten i Sculptra.

Gjenoppbygger: Når mikropartikler av den injiserte melkesyren blir absorbert, starter et nettverk av kollagen i huden en gradvis gjenoppbygging av volum.

Forbedrer: Dette resulterer i en utjevning av overflatiske og dype ansiktsrynker og folder og gir et forbedret uttrykk som kan vare i opptil 2 år.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!